Træstige

Der skal ikke herske tvivl om, at du kan finde stiger i mange forskellige materialer. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det selvfølgelig skal overvejes nøje, hvad du skal købe. Her er der flere ting, der skal inddrages i dine overvejelser. Det handler dog især om, hvad du skal bruge stigen til – og hvor meget.

Ét af de materialer, der bruges til fremstilling af stiger, er træ. Det er faktisk ét af de materialer, der bruges i størst omfang. Derfor kan du bl.a. finde enkeltstiger, kombistiger, skydestiger, trappestiger, wienerstiger mv., der er lavet i træ. Det sikrer, at du sandsynligvis også kan finde en træstige, der lever op til dine krav.

Hvis du er på udkig efter en ny træstige, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for et udpluk af sådanne stiger. Derfor er der selvfølgelig også en chance for, at du kan finde en stige, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig, og til det formål, du skal bruge din nye stige til.

Vi anbefaler denne webshop:

Her er der tale om en wienerstige i træ fra Jumbo. Den er fremstillet i massivt træ, hvorfor du er sikret, at det er en robust og holdbar stige. Dertil er det også en stige, der byder på 46 mm. brede, riflede og skridsikre ergo-trin. Det er selvfølgelig en fordel, da det er trin, der kan garantere, at du altid står stabilt og sikkert.

Desuden er den også blevet udstyret med en spandkrog på hver side af stigen. Derfor er det en stige, der er ideel til dig, der skal bruge den til at male, vaske vinduer mv. Jumbo har valgt at linoliebehandle deres Massiv Proff, for at sikre en længere levetid. Afstanden mellem de to stiger holdes af stærke raslefrie bændler.

Vi anbefaler denne webshop:

Du kan også finde et væld af hemsetrapper, der er lavet i træ. Et godt eksempel er denne stige fra Silkeborg Stigefabrik, der bliver leveret både ubehandlet og indpakket i plastik. Fordelen ved denne stige er, at den har bredere trin og en kortere afstand mellem trinene end andre stiger, hvilket gør det nemt at kravle op ad den.

Faktisk giver den en fornemmelse af, at du går på en trappe og ikke på en stige. Vær dog opmærksom på, at det er en stige, der er lavet til lodret montering. Derfor er det heller ikke en stige, der tiltaler alle. Den har en bredde, der lyder på 42,5 cm., mens hvert trin har en dybde på 72 mm., hvorfor det er gode, dybe trin.

Vi anbefaler denne webshop:

Det er ikke alle, der har behov for en stor stige. Hvis du er én af dem, så kan du i stedet vælge at tage et kig på en såkaldt arbejdsbuk. Det er en lille stige, der kan bruges, hvis du skal nå noget i en højde, du ikke kan nå fra jorden. Et godt bud kunne være denne arbejdsbuk i træ, der har en samlet højde, der lyder på 90 cm.

Brennenstuhl er en tysk producent, der er kendt for deres høje kvalitet. Dertil lever den også op til alle de nødvendige godkendelser på det danske marked. Den er forsynet med kiler i samlingerne, der gør den mere stabil. Samtidig byder den også på en maksimal belastning på 150 kg., hvorfor den er meget robust.

Vi anbefaler denne webshop:

Du kan selvfølgelig også finde en enkeltstige i træ, hvis det ønskes. Det kan fx være denne stige fra Silkeborg Stigefabrik, der er en enkeltstige i sin reneste form. Her får du en stige med knastfrie og laminerede vanger, for at sikre den bedst mulige styrke i stigen. Dertil er stigen selvfølgelig også blevet EN-131-godkendt.

Den er imprægneret mod råd og svamp, mens den er udstyret med 50 mm. ergo-trin i hårdttræ. Den har en udvendig bredde på 41 cm., hvorfor der er tale om en relativt bred stige. Det er en stige, der egner sig til brug i både privat og professionel sammenhæng. Endvidere skal det nævnes, at den kan bruges både inde og ude.

Hvorfor vælge en træstige?

Der er flere ting, der er værd at fremhæve ved en stige i træ. De er dog især kendetegnet ved at være meget hårdføre og slidstærke. Derfor er det også en type stige, der især er ideelle til brug i industrielle miljøer. Du kan dog også bruge træstiger til et væld af andre ting – fx kan du også roligt gør brug af en træstige til hems.

De kan tilmed også bruges til pynt, da du kan finde en træstige til håndklæder. Det er dog en anden type af stiger end dem, der er nævnt herover. Stiger i træ er resistente og pålidelige, hvorfor du også kan bruge dem til en lang række andre ting, end til pynt. Derfor er der også rigtig mange fordele ved denne type stige.

Fordele ved en træstige
Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange fordele ved at vælge en træstige. Derfor er der også flere gode grunde til at vælge en træstige. Blandt fordelen finder du blandt andet følgende:

  • Har en høj bæreevne
  • Byder på en lang levetid
  • Er lavet i et organisk materiale
  • Er også meget vejrbestandig

Indhent 3 uforpligtende håndværker tilbud

Ønsker du den bedste samlet tilbud? så indhent 3 forskellige forpligtende tilbud – på den måde sikre du den bedste aftale til netop dit behov.