I mange år var epoxygulve primært noget, man så i industrien. Sådan forholder det sig dog ikke i dag. Derimod er det blevet et særdeles populært valg blandt danskerne, hvorfor de findes i mange danske hjem.

Det er ikke uden grund, at materialet er blevet en populær løsning i de senere år, for der er nemlig mange fordele forbundet med det. Gulvene er både slidstærke, nemme at rengøre og kræver stort set ingen vedligeholdelse.

Derudover har de også et minimalistisk og stilrent udseende, som ikke blot appellerer til de fleste, men også passer ind i nærmest enhver indretning. Netop derfor får flere også øjnene op for, at det kan bruges andre steder, end blot køkken, badeværelse mv.

Hvad er epoxygulv?

Et epoxygulv er bestående af en hærder og en binder, der blandes til en maling, som derefter kan hældes direkte på gulvet. Det er en løsning, der er op til flere fordele forbundet med. Blandt andet er det et meget slidstærkt gulv, der kan holde til alt fra legetøj til kørsel med store maskiner.

Netop derfor er det et gulv, der i mange år har været anvendt i værksteder, garager og industrihaller. Det er først i løbet af de senere år, at det er noget, der er begyndt at blive brugt i private boliger.

En anden fordel ved et sådant gulv er, at de er nemme at holde rene. De kan sagtens tåle, at der bliver spildt kemikalier på dem, uden at de tager skade af det. Derfor bruges det også i køkkenet, hvor hygiejnen er vigtig. Det er dog også en fordel i private hjem, hvor det gør rengøringen lettere.

I løbet af de senere år er det – som sagt – blevet mere og mere populært at have epoxygulve i private hjem. Det skyldes især, at det er et gulv, der har et råt og minimalistisk look, som passer ind i de fleste hjem. Med et epoxygulv får du nemlig en helt glat og fugefri overflade.

Sådan indhenter du nemt tilbud på epoxygulv i København

Hvis du skal have hjælp fra en fagmand til at lave et epoxygulv i København, har du rigtig mange muligheder. Der er nemlig rigtig mange i den danske hovedstad, der kan hjælpe dig i denne sammenhæng. Netop derfor er det også vigtigt, at du sørger for at indhente flere forskellige tilbud.

Rigtig mange undlader at indhente mere end et enkelt tilbud, fordi de ikke mener, at det er tiden værd. Det er en skam, for i mange tilfælde ender dette med at betyde, at de betaler overpris for deres opgave. Det undgår man ved at have flere tilbud at sammenligne med.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at indhente en række forskellige tilbud på din opgave. Dette kan du gøre på flere måder, men det er dog lettest at gøre det ved hjælp af en tilbudstjeneste. Til dette formål kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.

Få nemt tilbud med 3byggetilbud

Når du skal indhente tilbud via 3byggetilbud, skal du blot udfylde en basal formular. Formularen skal indeholde en beskrivelse af din opgave og dine kontaktoplysninger. Når dette er indtastet, kan du sende din opgave i udbud blandt en række aktører, der er klar til at byde på den.

Indenfor 24-48 timer vil du modtage op til tre tilbud på din opgave. Fælles for de tre tilbud er, at de er afgivet af aktører, der ved, at de byder i direkte konkurrence med to andre. Derfor byder de fleste ind med en skarpere pris, fordi de ved, at det giver dem bedre chancer for at vinde din opgave.

Hvad koster epoxygulv?

I og med, at det er blevet populært med epoxygulve i private hjem, er der flere og flere, der får øjnene op for det. Det bliver særligt brugt i køkkener og på badeværelser, da det er slidstærkt og rengøringsvenligt, hvilket er fordelagtigt, når det anvendes i sådanne rum i boligen.

Derudover er det også værd at påpege, at gulvet har en lang levetid. Derfor er det bestemt også værd at investere i det. Når du skal have lavet epoxygulv, er der flere faktorer, der har betydning, men det er dog særligt undergulvet og dit valg af fagmand, der spiller ind.

Hvis du skal have lavet epoxygulv, skal du forvente, at det vil koste dig i omegnen af 1.200 kroner pr. kvadratmeter. Dertil er det også vigtigt at sørge for, at du har et godt og plant underlag. Har du ikke det, er det en god idé at få lavet betongulv, da det gør det at få lavet et pænt epoxygulv.

I og med, at det kan virke simpelt, kan det være fristende at tro, at man selv kan stå for at få lavet sit epoxygulv. Har du selv gjort dig tanker om dette, er det vigtigt, at du ikke tøver med at udlicitere arbejdet til en professionel fagmand – heller ikke selvom det koster ekstra.

Når du skal have lavet epoxygulv, kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at alliere sig med en erfaren fagmand. Har du mod på det, kan du også selv købe malingen og forsøge dig på egen hånd. Får du en fagmand til det, vil timeprisen lyder på mellem 600 og 900 kroner.

Vær dog opmærksom på, at der er forskel på priserne hos de forskellige aktører, hvorfor der ikke kan give én fast epoxy gulv pris København.

Epoxygulve fås i alle farver

En anden klar fordel ved epoxygulve er, at du kan få gulvene i netop dén farve, du vil have. Derfor har du mulighed for at bruge gulvene til at skabe mere liv i din bolig, hvis dette ønskes. Det kan du gøre ved at vælge en energisk og prangende farve såsom rød, gulv eller blå. Er du ikke specielt meget til farver, er det også muligt at få lavet dit epoxygulv i hvid, sort eller grå. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du kan få lavet gulvet i en farve, du bryder dig om – uanset hvad du har af præferencer i denne sammenhæng.