Multistige

Som navnet antyder, så er en multistige et multiredskab. Den kan hjælpe dig med et væld af forskellige formål i både privat og professionel sammenhæng. Disse stiger kan bryste sig af en række smarte funktioner, der gør dem praktiske. De er især praktiske, hvis du ikke har plads til flere forskellige stiger i bilen, skuret el.lign.

Da der er mange anvendelsesmuligheder i en multistige, så er det også en type af stige, der foretrækkes af mange. Det gør sig gældende i både privat og professionelt regi. Det er en stige, du hurtigt og nemt kan skifte fra at være en enkeltstige til i stedet at være enten en wienerstige og eller multistige med arbejdsplatform.

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil købe en multistige, så er du kommet til det rette sted. Herunder finder du nemlig et udvalg af multistiger, der adskiller sig på flere punkter. Derfor kan du sandsynligvis også finde frem til en model, der lever op til dine krav, uanset om den skal bruges privat eller professionelt.

Vi anbefaler denne webshop:

Som navnet på denne stige også antyder, så er der tale om en multistige, der er skabt til professionelt brug. Den udmærker sig på flere punkter, men det er dog især, at den ene del af denne Jumbo multistige kan stå lodret, således at man kan komme helt tæt på væggen, der er værd at fremhæve ved deres Giant Classic.

Hver ende kan desuden udskydes separat, så det er muligt at arbejde på underlag med niveauforskelle. Den kan også bruges som skydestige, hvor den kan skydes op til en længde på hele 6,4 m. Den leveres med hjul, hvilket gør det nemt at flytte den. Dertil er det også muligt at bruge den foldet sammen og i udfoldet stand.

Vi anbefaler denne webshop:

Hvis du gerne vil have en multistige, der byder på en høj kvalitet, så er denne stige fra Euroline et rigtig godt bud. Det er en stige, der er blevet konstrueret på en sådan vis, at den kan holde til lidt af hvert. Der er tale om en multistige, der er udviklet med henblik på erhvervsbrug, hvorfor den også kan holde til kraftig brug.

Du er sikret, at alt er af den bedste kvalitet på denne stige. Det er noget, Euroline altid har været kendt for, og derfor er det ingen undtagelse på denne multistige. Derfor får du en stige, der selvfølgelig er både stabil og sikker, hvorfor den sagtens kan bruges på daglig basis. Stigen er selvfølgelig også EN 131-godkendt.

Vi anbefaler denne webshop:

Vil du gerne være sikker på, at du køber en multistige, der er af høj kvalitet, så er en Zarges multistige et godt bud. Der er tale om en multitsige, der udmærker sig på op til flere punkter. Den udmærker sig fx ved at være udstyret med 30 x 30 mm. trin, der tilmed er blevet forsynet med en solid og skridsikker, riflet overflade.

Den er også forsynet med selvlåsende hængsler i stål, der er monteret i toppen af stigen. Da der er tale om en multistige, så er det selvfølgelig muligt at indstille den trin for trin. Som følge af dette, er det også muligt at bruge den på trapper. Trinafstanden på Z 300 lyder på 280 mm., og der er adgang til stigen på begge sider.

Vi anbefaler denne webshop:

Her er der tale om en såkaldt teleskopstige, der byder på en både smart og fleksibel konstruktion. Det er en stige, der udmærker sig på op til flere måder. Det gør den blandt andet ved at det er muligt at variere dens højde i samme interval som trinafstand. Derfor kan man altid finde en højde, der passer til sin opgave.

Det er dog også en fordel ved denne stige, at den er nem at finde plads til, da den kan foldes sammen til at have en meget minimal størrelse. Sideprofilerne på denne stige byder også på en teleskopfunktion, hvorfor benene kan justeres i højden. Den kan bruges både som en almindelig stige og som fritstående stige.

Fordele og ulemper ved multistiger

På lige fod med andre stiger, så er der både fordele og ulemper ved at vælge en sådan stige. Det er handler dog især om, at du får flere stiger i én, hvis du vælger at købe en multistige. Du skal dog gøre op med dig selv, om det er noget, du har behov for, inde du beslutter dig for at købe en multistige som din næste stige.

Hvis du overvejer at købe en multistige, så kan du herunder blive klogere på fordelene og ulemperne ved at købe en sådan stige.

Fordele ved en multistige:

  • Du får flere stiger i én stige, hvorfor det er en stige, der har flere funktioner, slidstyrke og materiale.
  • Den er pladsbesparende, da den ikke fylder nær så meget, når den er foldet sammen.
  • Nogle multistiger har også en teleskopfunktion, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.


Ulemper ved en multistige:

  • En multistige har ofte en høj vægt, da den har mange funktioner, selvom den ikke fylder det store.
  • En multistige har lettere ved at gå i stykker. Der er nemlig flere sliddele på en sådan stige, som kan ende med at gå i stykker, end på en tilsvarende enkelt- og wienerstiger.

Indhent 3 uforpligtende håndværker tilbud

Ønsker du den bedste samlet tilbud? så indhent 3 forskellige forpligtende tilbud – på den måde sikre du den bedste aftale til netop dit behov.