Tidligere har epoxygulve været noget, som man primært så i industrien. Det er dog slet ikke tilfældet i dag. Derimod er det et populært valg i de danske hjem, som flere og flere vælger, når de skal finde en løsning til deres gulvbelægning.

Årsagerne til, at det er gået hen og er blevet et populært valg, er der mange af. Det er nemlig et materiale, der kan bryste sig af en lang række fordele. Først og fremmest er det dog værd at fremhæve, at epoxygulve er både slidstærk, nemme at rengøre og vedligeholdelsesfri.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det for mange drejer sig om, at det har et minimalistisk og stilrent udseende. Det medfører også, at det er et valg, der passer ind i stort set ethvert hjem. Ydermere betyder det, at det kan bruges i alle rum i hjemmet.

Men hvad er et epoxygulv egentlig?

Et epoxygulv er en populær type gulvbelægning, der er bestående af en binder og en hærder. De to blandes til en maling, der kan hældes direkte på dit gulv. I løbet af de senere år er det blevet en populær løsning, hvilket skyldes materialets mange fordele.

Først og fremmest er der tale om et meget slidstærkt materiale, der kan holde til det meste. Netop derfor har et været en gulvbelægning, der har været brugt i industrien i mange år. Materialet kan nemlig sagtens hold til kørsel med store maskiner og deslige.

Bruges også privat

Til trods for, at det ikke er et nyt materiale, er det dog først i løbet af de seneste år, at det for alvor har fundet vej til de private hjem. Her er det dog kun få, der vælger dem som følge af deres slidstyrke. Derimod er der større fokus på deres udseende, og at de er nemme at rengøre.

Hvis du skal have nye gulve i hjemmet, og ønsker at sikre, at de er nemme at holde rene og ved lige, er epoxy et godt valg. Rengøringen er nemlig klaret nemt med en støvsuger og en gulvmoppe. Desuden kan det også sagtens holde til, at der bliver spildt på det.

For langt de fleste er det dog udseendet af gulvbelægningen, der tiltaler dem. Det har nemlig et meget minimalistisk og stilrent udseende, hvilket appellerer til mange. Årsagen til dette er hovedsageligt, at du med epoxy får en både glat og fugefri overflade.

Sådan får du de bedste priser på epoxygulv i Århus

Vil du være sikker på at få et pænt resultat, når du får lavet epoxygulv i hjemmet, skal arbejdes udliciteres til en ekspert. Heldigvis finder du mange af dem i og nær Århus, hvorfor du har mange at vælge mellem. Netop derfor er det dog også vigtigt at indhente flere forskellige tilbud.

Desværre er der mange, der nøjes med at indhente et enkelt tilbud. Det er ganske vist den nemme beslutning, men det kan bestemt ikke anbefales at gøre. Får du kun ét tilbud på din opgave, er der nemlig en risiko for, at tilbuddet er dyrere end markedsniveauet.

For at få den bedste epoxy gulv pris Århus, er du derfor nødt til at indhente flere tilbud. Til trods for, at det kan virke tidskrævende, er det dog slet ikke tilfældet. Du kan nemlig blot bruge en tilbudstjeneste som 3byggetilbud til formålet.

Indhent nemt og hurtigt dine tilbud med 3byggetilbud

Den bedste måde at indhente tilbud på dit nye epoxygulv i Århus, er ved at bruge 3byggetilbud. Her skal du nemlig blot udfylde en simpel formular med en beskrivelse af din opgave og dine kontaktinformation. Inden for 24-48 timer vil du modtage tre tilbud på din opgave.

Dette vidner om, at det er en nem og hurtig måde at indhente tilbud på. Dog er det ikke den eneste grund til, at det er en god idé at bruge den danske tilbudstjeneste til at indhente dine tilbud. Ofte ender man nemlig også med at spare en god sum penge.

Når udbyderne på deres platform byder ind på din opgave, byder de nemlig i konkurrence med hinanden. Det ved de godt, og derfor byder de ofte ind med gode priser, da de ønsker at give sig selv bedre chancer for at vinde din opgave, ved at byde under konkurrenterne.

Hvad er prisen for et epoxygulv?

Du bør ikke vælge et epoxygulv, hvis du vil have den billigste løsning. I de fleste tilfælde er der nemlig flere andre løsninger, der er billigere. Dog er det værd at påpege, at dets høje slidstyrke medfører, at du får et gulv, der har en rigtig lang levetid.

Af denne grund er det som regel værd at betale ekstra for et epoxygulv, da det på sigt er en bedre investering. Hertil er det også værd at påpege, at der ikke findes en fast pris på etablering af epoxygulv. Der er nemlig flere faktorer, der har betydning for prisen.

Har du besluttet, at du gerne vil have lavet epoxygulv i hjemmet, skal du forvente en pris på ca. 1.200 kr. pr. m2. Det er dog en pris, der forudsætter, at der er et eksisterende undergulv, det kan laves på. Er der ikke det, skal du også afsætte penge til at få lavet et plant undergulv.

Spar penge ved at gøre det selv

Vil du gerne spare penge, kan du kaste dig ud i at udføre arbejdet på egen hånd. Her skal du kun betale for malingen, hvorfor det er en billigere løsning. Ofte kan det dog ikke betale sig, da det ikke er så ligetil, som det ser ud til at være, at etablere et pænt og plant epoxygulv.

Derfor rådes du også til at udlicitere arbejdet til nogen, der har erfaring med det. En fagmand koster mellem 600 og 900 kroner i timen. Det gør ganske vist etableringen af epoxygulvet dyrere, men det giver dig en sikkerhed for, at det udførte arbejde er i orden. At der er forskel på timepriserne hos aktørerne i Århus understreger blot vigtigheden af, at du sørger for at indhente tilbud fra en række forskellige firmaer i lokalområdet.