Arbejdsbukke

Arbejdsbukke kan tjene rigtig mange formål. De kan både bruges til et væld af opgaver i hjemmet, men også i et mere professionelt regi. De kan fx bruges til plukarbejde på et lag, maling, høje reoler mv. Derfor kan de faktisk bruges til flere ting, end hvad de fleste tror og derfor kan det sagtens være netop det, du har brug for.

Du kan finde rigtig mange forskellige arbejdsbukke på det danske marked. Derfor bør det ikke være vanskeligt at finde frem til en model, der harmonerer med dine præferencer og kriterier.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så er du kommet til det rette sted, da du herunder kan finde en række gode bud på arbejdsbukke.

Vi anbefaler denne webshop:

Her er der tale om en rigtig robust arbejdsbuk i håndværkerkvalitet. Derfor er det altså en arbejdsbuk, der er ideel til brug i både private og erhvervsmæssige sammenhænge.

Det er én af de mange arbejdsbukke alu, du kan finde på markedet. Denne er dog fremstillet i en meget solid alu-kvalitet, som giver en god holdbarhed.
Den er også blevet udstyret med kraftige fødder, der er lavet i en meget slidstærk plastik. Det er med til at sikre en rigtig god stabilitet. Ikke nok med det, så er der også tale om en arbejdsbuk, der har en bæreevne på hele 150 kg.

Desuden kan den fås i tre forskellige varianter, der byder på hhv. to, tre eller fire trin.

Vi anbefaler denne webshop:

Det er ikke alle arbejdsbukke, der er fremstillet i aluminium. Du kan også finde arbejdsbukke træ. Én af dem er denne model fra Silkeborg Stigefabrik. Det er en god arbejdsbuk for dig, der har mange opgaver, hvor du skal lidt op i højden. Det er også et oplagt valg for dig, der har brug for noget, der er nemt for dig at flytte.

Denne arbejdsbuk i træ fås i to varianter med enten to eller tre trin. Den er udstyret med laminerede vanger, der er lavet i fyrretræ. Det er med til at give en ekstra styrke. Samtidig byder den også på 75 mm. brede og skridsikre trin, der har en understøtning i hårdttræ. Den har også fast hængsler, der giver en god stabilitet.

Vi anbefaler denne webshop:

Igen er der tale om en robust arbejdsbuk fra Jumbo. Her er der dog en model, der er lavet til dig, der har et lidt større behov. Det er nemlig en kombineret håndværkerskammel og ministillads. Den byder på en højde på platformen på 87 cm., mens toppladen måler 130 cm. x 45 cm., hvorfor der også er god plads at stå på.

Modellen fås i flere størrelser, men i dette tilfælde er der tale om varianten med fire trin. Det er derfor, den har en platformshøjde på 87 cm. Den byder også på en skridsikker vandfast overflade, der sikrer dig et godt fodfæste. Dertil er den også udstyret med kraftige fødder og brede trin på 80 mm. lavet i aluminium.

Vi anbefaler denne webshop:

En teleskop-wienerstige fra Jumbo med Xtend & Climb-patent. Det er en god universalløsning, for dig, der skal bruge lidt af hvert. Den er udstyret med 90 mm. dybe ergo-trin samt to gange fire trin. Derfor fylder den også meget lidt, når du har klappet den sammen. Den er derfor nem at finde plads til i et skur eller deslige. Endvidere har Jumbo også valgt at udstyre den med et aftageligt bærehåndtag. Derfor er det nemt at bære rundt på den, når der er behov for dette. Der er selvfølgelig også blevet fastmonteret en stigefod, som giver dig en bedre sikkerhed. Den har en transportlængde på blot 0,68 meter, hvorfor alle kan finde plads til den.

Er der regler for arbejdsbukke?

Hvis du er på jagt efter en ny arbejdsbuk, så er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du skal bruge den til. Det er der flere grunde til. Én ting er, at den skal passe til dine behov, men noget helt andet er, at du også skal vælge en løsning, der faktisk sikrer, at du kan udføre dit arbejde på lovlig vis med den gældende buk.

Der er nemlig en stor forskel på, om det er en arbejdsbuk, der skal bruges til at tage noget ned fra den højeste hylde i en café, eller om der er tale om en arbejdsbuk, der skal bruges på en decideret byggeplads. Desuden skal det også gøres klart, at alle arbejdsbukke skal være mærket med enten EN14183 eller EN131.

Hvilken størrelse skal din arbejdsbuk være?

Du kan finde mange forskellige arbejdsbukke. Derfor varierer de også på rigtig mange punkter. Du kan derfor ikke blot finde flere varianter af den traditionelle arbejdsbuk, der minder om en lille wienerstige, men også et stort udvalg af modeller, der har en stor platform, brede modeller og arbejdstrapper til bl.a. lagerarbejde.

Derfor er det også en god idé, at du sørger for at skabe en idé om, hvor høj din arbejdsbuk skal være. Det kan du gøre på flere måder, men det er dog nemmest at holde en tommelstok i strakt arm op mod loftet eller den genstand du skal nå.

Afstanden fra din strakte arme til loftet eller den genstand, du skal kunne nå, er afstanden, der skal være fra gulv til trinnet, du skal stå på, på din arbejdsbuk.

Indhent 3 uforpligtende håndværker tilbud

Ønsker du den bedste samlet tilbud? så indhent 3 forskellige forpligtende tilbud – på den måde sikre du den bedste aftale til netop dit behov.