Find den perfekte stige

Mangler du ekstra centimeter i forbindelse med renovering af hjemmet?

Måske skal du male, pudse vinduer eller rense tagrender. Vi giver dig et overblik og en grundig gennemgang så du finder den stige der passer til dig.

Ekspertviden

Hurtig overblik

Det rette formål

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange stiger, der er lavet i aluminium. Det betyder, at du har et væld af muligheder, hvis du ønsker at købe en stige i aluminium. Ofte er det et godt valg, da det er et materiale, der er både let, robust og holdbart. Derfor er der også mange stiger, der laves i aluminium.

Hvis du er på udkig efter en stige i aluminium, så har du derfor også mange muligheder. Det er både en klar fordel, men også en ulempe. Det kan være svært at finde frem til den helt rette stige, hvis du ikke ved, hvad du er på udkig efter, så er det svært. Derfor er det en god idé, at du starter med at skabe et overblik over det.

Det er heldigvis ikke svært at finde et godt udvalg af denne type stiger. Det kan du nemlig finde herunder, da vi har samlet et udpluk af markedets mange aluminiumstiger herunder. Derfor vil der sandsynligvis også være minimum én af dem, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i forbindelse med købet af en ny stige.

Arbejdsbukke kan tjene rigtig mange formål. De kan både bruges til et væld af opgaver i hjemmet, men også i et mere professionelt regi. De kan fx bruges til plukarbejde på et lag, maling, høje reoler mv. Derfor kan de faktisk bruges til flere ting, end hvad de fleste tror. Derfor kan det sagtens være netop det, du har brug for.

Du kan finde rigtig mange forskellige arbejdsbukke på det danske marked. Derfor bør det ikke være vanskeligt at finde frem til en model, der harmonerer med dine præferencer og kriterier. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så er du kommet til det rette sted, da du herunder kan finde en række gode bud på arbejdsbukke.

En foldestige er en multifunktionel stige, der kan bruges til en lang række formål. Den kan både bruges til en lang række ting i den private bolig, men også i et professionelt regi. Derfor er det også en stige, der bruges af mange fagfolk. Det er især et populært valg blandt dem, der har mange forskellige opgaver i løbet af en dag.

Du bør dog ikke tro, at det er en stige, der kan erstatte et professionelt ministillads, en arbejdsplatform eller derimod den lange skydestige. I nogle tilfælde kan mindre dog også gøre det, og det er her, det er ideelt med en foldestige. Det er en rigtig god løsning med en foldestige, da den kan dække langt de flestes behov.

Hvis du leder efter en foldestige, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et udpluk af disse stiger. Derfor er der sandsynligvis også minimum én af disse, der harmonerer med dine kriterier.

En hemsestige en praktisk og pladsbesparende løsning, når du skal op til en hems. Det er en velegnet løsning, hvad end hemsen er tilegnet opbevaring, soveplads eller noget helt tredje. Du kan spare yderligere plads ved at vælge en hemsestige med udtræk, såfremt dette er et ønske.

I dag kan du finde mange flotte hemsestiger, der fungerer som en integreret del af indretningen. Du behøver derfor ikke at gøre en aktiv indsats, for at gemme den væk, hvis blot du vælger den rette stige. Hvis du leder efter en flot hemsestige, så finder du fem gode bud herunder.

Som navnet antyder, så er en multistige et multiredskab. Den kan hjælpe dig med et væld af forskellige formål i både privat og professionel sammenhæng. Disse stiger kan bryste sig af en række smarte funktioner, der gør dem praktiske. De er især praktiske, hvis du ikke har plads til flere forskellige stiger i bilen, skuret el.lign.

Da der er mange anvendelsesmuligheder i en multistige, så er det også en type af stige, der foretrækkes af mange. Det gør sig gældende i både privat og professionelt regi. Det er en stige, du hurtigt og nemt kan skifte fra at være en enkeltstige til i stedet at være enten en wienerstige og eller multistige med arbejdsplatform.

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil købe en multistige, så er du kommet til det rette sted. Herunder finder du nemlig et udvalg af multistiger, der adskiller sig på flere punkter. Derfor kan du sandsynligvis også finde frem til en model, der lever op til dine krav, uanset om den skal bruges privat eller professionelt.

En skydestige består af to stiger, der kan forskydes fra hinanden. Den nederste stige står fast, mens du kan skyde den øverste stige ud, så længden bliver forlænget. Det er en fordel, da du dermed kan arbejde højere over jorden, hvis behovet opstår.

Du kan finde skydestiger i mange længder. Derfor kan du også finde en stige, der kan skydes ud til en længde, der passer til dine behov. Det gør sig tilmed gældende, selvom du har behov for en skydestige 10 meter. Er du på udkig efter en skydestige, så finder du herunder en række gode eksempler.

En tagstige er kendetegnet ved at være en forhøjet enkeltstige, der er udstyret med en tagrygbøjle for enden. Det er en udformning, der gør det muligt at arbejde i en sikker og stabil position, selvom du befinder dig på en skrå tagvæg. I en sådan sammenhæng bør du derfor altid bruge en tagstige med bøjle.

Hvis du leder efter en stige, der kan bruges på en tagvæk, så er du sandsynligvis også stødt på rygningsstiger. Der er dog ingen forskel på en rygningsstige og en tagstige. Tværtimod, så er det blot to navne for samme type stige. Navnet til en rygningsstige kommer sig af, at den anvendes på tagets ryg.

Er du på udkig efter en tagstige, hvad end det skal være en tagstige med rygbøjle eller ej, så er du kommet til det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række gode stiger.

Der skal ikke herske tvivl om, at du kan finde stiger i mange forskellige materialer. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det selvfølgelig skal overvejes nøje, hvad du skal købe. Her er der flere ting, der skal inddrages i dine overvejelser. Det handler dog især om, hvad du skal bruge stigen til – og hvor meget.

Ét af de materialer, der bruges til fremstilling af stiger, er træ. Det er faktisk ét af de materialer, der bruges i størst omfang. Derfor kan du bl.a. finde enkeltstiger, kombistiger, skydestiger, trappestiger, wienerstiger mv., der er lavet i træ. Det sikrer, at du sandsynligvis også kan finde en træstige, der lever op til dine krav.

Hvis du er på udkig efter en ny træstige, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for et udpluk af sådanne stiger. Derfor er der selvfølgelig også en chance for, at du kan finde en stige, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig, og til det formål, du skal bruge din nye stige til.

En wienerstige er en stige, der består af to enkeltstiger, der er hængslet symmetrisk i toppunktet. Derfor er det også en stige, der danner et ’A’ i udfoldet tilstand. De fleste modeller kan foldes sammen, mens enkelte modeller også kan skilles af, så de kan bruges som to enkeltstiger, foruden som wienerstige.

Du kan bruge en wienerstige i mange sammenhænge. Derfor er den også at finde i mange danske hjem. Det er dog også en stige, der bruges i professionel sammenhæng hos bl.a. malere, tømrere m.m. Hvis du er på udkig efter en wienerstige, kan du herunder finde et udpluk af forskellige varianter.

Indhent 3 uforpligtende håndværker tilbud

Ønsker du den bedste samlet tilbud? så indhent 3 forskellige forpligtende tilbud – på den måde sikre du den bedste aftale til netop dit behov.