Nemt og helt uforpligtende

Facadeisolering pris

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

1. Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

2. Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

3. Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Facade isolering kan være den rette løsning for dig, der gerne vil isolere dit hjem. Der er forskellige måder at isolere hjemmet på, og en udvendig facade isolering er en af måderne – typisk er det en løsning, som bruges på ældre huse eller huse, hvor det ikke muligt at foretage en hulmursisolering. En hulmursisolering er at foretrække i de fleste tilfælde på grund af prisen, men det er ikke altid, det er muligt, hvorfor det kan være nødvendigt at ty til en udvendig facade isolering.

Vi vil i denne artikel gøre dig lidt klogere på, hvornår det kan være en god idé med en facade isolering, hvad en eventuel facade isolering pris vil være, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at få foretaget en facade isolering.

Facadeisolering pris – hvad koster det i sidste ende?

En facade isolering er en stor investering, som du bør indhente god rådgivning omkring, inden du vælger at gå videre med sådan en. Samtidig er det også arbejde, som bør udføres af professionelle, hvis du vil opnå de optimale resultater i forhold til energioptimering samt god isolering, der som bekendt er formålet med en facade isolering, når du indhenter en facade isolering pris.

Du skal regne med at betale en pris på cirka 1.500-2.500 kroner per kvadratmeter, men det kan naturligvis afhænge af udbyder. Du bør derfor altid indhente flere tilbud, så du kan sammenligne både indhold i tilbuddet og prisen. Der kan nemlig være mange penge at spare. Har du altså et helt hus, som du gerne vil have isoleret med en facade isolering, skal du regne med at betale mellem 200.000 og 400.000 kroner afhængigt af, hvor stort dit hjem er.

Selvom det lyder dyrt, da det er mange penge, så er det en nødvendig investering, som vil tjene sig selv hjem på sigt, og som samtidig vil øge husets værdi, hvis det engang skal sælges. Hvis isoleringen ikke er i orden, når huset skal sælges, kan du godt forvente, at køber vil presse prisen i bund med netop dette argument. Derfor skal du se din facade isolering pris som en investering i dit hjem og din fremtid, selvom det lyder dyrt.

Hvad er fordelene ved en facadeisolering?

Den største og helt klare fordel er selvfølgelig, at du undgår kuldestrømme og træk i dit hjem, hvorved du kommer til at betale dyre varmeregninger. Men du kan også forhindre sygdomme hos dem, der bor i huset, samt undgå fugtskader, som trænger igennem den dårlige isolering. Fordele ved en facade isolering kontra andre former for isolering er, at facade isolering foretages udvendigt, hvorfor du ikke mister kvadratmeter indenfor.

Ultimativt betyder det, at du har mere rum at begå dig på, og samtidig skal du ikke hyre elektrikere og vvs’ere til at fikse radiatorer og andre installationer, når du skal have ordnet isoleringen i hjemmet. Andre former for isolering påkræver nemlig, at du skal have afmonteret disse elementer, før du kan gå i gang, hvorfor du ikke skal tænke på dette, når du siger ja tak til en facade isolering pris. Her skal du kun bekymre dig om, hvordan dit ydre kommer til at se ud.

Typisk bliver isoleringen også mere effektiv, når du vælger udvendig facade isolering, indvendig isolering stadig vil beholde nogle af de kuldebærende konstruktioner. Har du samtidig et ældre hus med en nedslidt facade kan du ligeledes bruge facade isoleringen som et led i et større renoveringsprojekt, så du ikke skal gøre dette på forskellige tidspunkter. Dette kan du spare både tid og penge ved, da det kan tage noget tid at foretage både facade isolering og eventuel renovering af facade. Du får altså en billigere facade isolering pris, når du vælger at slå to fluer med et smæk.

Hvad skal man være opmærksom på ved facadeisolering?

Først og fremmest er det ikke et arbejde, som du bør udføre selv. Det er et komplekst og stort stykke arbejde, som kræver den rette viden og de rette kompetencer at udføre. Du bør derfor altid kontakte en eller flere udbydere af facade isolering for at få den bedste facade isolering pris.
Når du efterspørger en facade isolering pris, så bør du i samme omgang også rådgive dig for at høre, om det virkelig er den bedste løsning taget dit hus i betragtning. 

Der kan også være nogle juridiske aspekter i forhold til tilladelser, som du skal forholde dig til, når du gerne vil have foretaget facade isolering. Her ved fagfolk ganske enkelt lidt mere om det end dig, og derfor bør du altid have en rådgiver med i diskussionen, når du overvejer at foretage dette indgreb.

Du bør også overveje det æstetiske udtryk. Udvendige facade isoleringer har et rygte for ikke altid at være de pæneste, så sikr dig, at det bliver et resultat, som du kan leve med.

Hvordan finder man den bedste facade ´isolering pris?

Når du skal indhente tilbud fra håndværkere, er der flere ting end prisen, du bør være opmærksom på. Du bør, som tidligere beskrevet, indhente forskellige facade isolering priser, så du står med de bedste tilbud på hånden.
Når du indhenter tilbud, skal du være så konkret i din beskrivelse af projektet som muligt. Det er muligt at få et groft overslag på en pris, men du skal være klar på, at den kan ændre sig, når huset bliver besigtiget. Typisk vil dem, som du henter tilbud fra, komme ud til dig og vurdere situationen, før de sender et tilbud. Herved fungerer de også som en slags rådgiver.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får den bedste pris og den mest optimale løsning til dit hjem, bør du alliere dig med en rådgiver, som kan støtte dig i processen. På den måde kan du være sikker på, at din facade isolering pris ikke er helt hen i vejret, og du får et slutresultat, som slet ikke er nødvendig.