Flere og flere får øjnene op for epoxygulve. Gulvtypen har mange kvaliteter, hvilket har resulteret i en eksplosiv popularitet i de senere år.

Gulvene vælges ikke blot i forbindelse med nybyggeri, men også i tilfælde af, at gulve skal udskiftes i eksisterende boliger. Der er naturligvis forskel på, hvad der ligger til grund for, at folk vælger netop denne type gulv, hvilket hænger sammen med, at epoxy har mange kvaliteter.

Har du selv gjort dig tanker om at få anlagt et epoxygulv i din bolig i Horsens? I så fald er du havnet på den rette side. Her på siden bliver du nemlig klogere på gulvtypen, ligesom du kan få hjælp til at indhente konkrete tilbud på opgaven.

Hvad koster det at få lavet et epoxygulv?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få lavet et epoxygulv. Der er nemlig mange variabler, der har indflydelse på den endelige pris. Afhængigt af opgavens omfang og kompleksitet kan der derfor være mange tusinde kroner til forskel.

Mange vil dog gerne have en nogenlunde idé om, hvad det koster, inden de sætter for meget i gang. Er du blandt dem, der gerne vil have en fornemmelse for, hvad prisen bliver, kan du tage udgangspunkt i, at prisen pr. m2 varierer mellem 500 og 750 kr.

Skal du eksempelvis have lavet epoxygulv på et badeværelse, der har et gulvareal på 15 m2, vil prisen derfor være mellem 7.500 og 11.250 kr. Denne pris inkluderer naturligvis, at du udliciterer arbejdet til en professionel. Der er derfor ikke blot tale om en materialepris.

Vil du gerne have en mere konkret epoxy gulv pris Horsens, er du nødt til at indhente tilbud på din specifikke opgave. Heldigvis er det typisk uforpligtende at bede om tilbud, hvorfor du roligt kan gøre dette, hvis du ønsker at overblik over det økonomiske aspekt.

Indhent nemt dine tilbud med 3byggetilbud

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at indhente dine tilbud, skal du ikke kaste dig ud i at gøre det på manuel vis. Du skal derimod bruge en tilbudstjeneste til at indhente tilbuddene. Her kan du med fordel bruge 3byggetilbud, da det er den største aktør på markedet.

Når du skal indhente dine tilbud via en sådan platform, skal du blot udfylde en formular. I denne formular skal du give en beskrivelse af din opgave og vedlægge dine kontaktoplysninger. Herefter vil din opgave blive sendt i udbud blandt de relevante firmaer på deres platform.

Som regel vil du modtage op til tre tilbud inden for 24-48 timer, efter at have indsendt din opgave. Derfor kan du relativt hurtigt have hyret en virksomhed til at tage sig af din opgave, uden at have brugt lang tid på at udbede dig tilbuddene.

Endvidere byder de i direkte konkurrence med hinanden. Derfor byder de som regel ind med en skarp pris, da det giver dem bedre forudsætninger for at vinde din opgave. Hvad det vil sige er, at du giver dig selv en bedre chance for at få en god pris, hvis du bruger 3byggetilbud.

Hvad er epoxygulvmaling?

Epoxymaling er en helt særlig form for maling, der er bestående af to elementer: epoxyharpiks og hærder. Til trods for, at det er forholdsvis let at arbejde med, er det skadeligt i flydende tilstand, hvorfor det udelukkende bør håndteres af fagfolk med rette erfaring og ekspertise.

Desuden er det afgørende, at de to elementer bliver blandt nøje sammen før brug. For at sikre, at man får det bedste resultat, er det vigtigt at have kendskab til, hvordan malingen hærder. Da det er en videnskab i sig selv, er der blot endnu mere grund til at overlade det til en fagmand.

Epoxymaling kan som sådan godt bruges udendørs, men det anbefales dog ikke. Det skyldes primært, at det er en type maling, der ikke kan holde til solens UV-stråler. Med tiden vil det ende med at nedbryde malingen, hvilket naturligvis resulterer i knap så kønt resultat.

Malingen koster cirka 1.000 kroner for fire liter, hvilket kan dække omtrent 10 m2. Derfor er det en mere bekostelig løsning end andre malinger, men det har dog en længere levetid, en flottere finish og er mere slidstærk. Derfor er det selvfølgelig også de ekstra penge værd.

Hvorfor er epoxygulve blevet populære?

I løbet af de senere år er det blevet populært at få lavet epoxygulve i danske hjem. Det er dog ikke uden grund, at det forholder sig således, da det er en type gulv, der har en masse kvaliteter. Derfor er der altså også god grund til at vælge epoxy, hvis du skal have lavet nyt gulv.

Faktisk er det blevet så populært, at der i flere og flere nybyggerier bliver lavet epoxygulve i hele hjemmet. Hidtil har det primært været brugt i køkken samt vådrum, men sådan forholder det sig ikke længere. Tværtimod er danskerne begyndt at bruge gulvene i hele hjemmet.

Har du i lang tid været i tvivl om, hvad det helt præcist er, der har gjort, at denne type gulv er blevet så populært? I så fald skal du blot læse med herunder.

Epoxy har mange kvaliteter

Det er naturligvis ikke til at komme udenom, at den primære årsag til den store popularitet, er gulvets udseende. Med epoxy får du en glat, stilren og fugefri overflade, hvorfor gulvet får en flot og minimalistisk finish, hvilket er noget, der appellerer til rigtig mange.

Udseendet er det dog ikke det eneste, der har indflydelse på dets popularitet. Det handler i høj grad også om, at det er et gulv med en høj slidstyrke. Derfor er du garanteret, at det kan holde til manges års brug og slid, uden at det kan ses på det.

Sidst, men ikke mindst: det er også et gulv, der er let at gøre rent og holde ved lige. Derfor passer det rigtig godt ind i et hjem med en travl hverdag, hvor det ikke altid er lige nemt at finde tid og energi til at gøre rent. Derfor er det også særligt populært i børnefamilier.