Epoxygulve er ikke noget nyt. Tværtimod har det været på markedet i rigtig mange år. Tidligere har det dog primært været anvendt i industrien, og ikke i private hjem, som det er tilfældet i dag. Det er først i løbet af de senere år, at det er begyndt at gøre sit indtog på de danske hjem.

I dag kan man finde epoxygulve i et stort antal danske hjem, og det er ikke uden grund. Det er nemlig et materiale og dermed en gulvbelægning, som der er mange fordele forbundet med. Blandt andet bryster det sig både af at være slidstærkt, let at rengøre og ingen krav have til vedligehold.

De fleste af dem, der ender med at få sig et epoxygulv, er dog især draget af dets udseende. Når du bruger epoxy til at lave et gulv, får det nemlig et minimalistisk og stilrent look, som er svært at opnå på andre måder. Dette er noget, der appellerer til rigtig mange.

Samtidig medfører det også, at det er en type gulv, der passer ind i de fleste hjem. Nærmest uanset hvordan din øvrige indretning er, vil epoxygulv være et match. Ligeledes kan det bruges i hele hjemmet, og ikke blot i køkkenet, vådrum mv., selvom mange tror, at det er tilfældet.

Hvad er epoxy?

Epoxy er et materiale, der er bestående af en hærder og en binder. De to ting blandes til en maling, der kan hældes direkte på dit gulv. Derfor er det forholdsvis let at anlægge et sådant gulv, om end det alligevel bør udliciteres til en ekspert. Dermed er man sikret, at man får et flot resultat.

Når du vælger epoxy, er du sikker på at få en gulvbelægning med en lang række fordele. En af de klare fordele forbundet med epoxygulvet er, at det er et meget slidstærkt gulv. Derfor kan det også holde til langt det meste. Det kan endda holde til kørsel med store maskiner.

Af denne årsag er det også en gulvtype, der i lang tid har været brugt i værksteder, garager og industrihaller. Faktisk er det først inden for de senere år, at det for alvor er noget, der er begyndt at brede sig til de danske hjem.

En af de andre klare fordele ved at vælge et epoxygulv er, at det er let at rengøre. Derfor er det blevet et populært valg blandt boligejere, der ønsker at minimere tiden, de skal bruge på at gøre rent i dagligdagen. Det omfatter blandt andet et hav af danske børnefamilie.

Dog er det ikke til at komme udenom, at de fleste ender med at vælge et epoxy grundet dets udseende. Det er nemlig en gulvbelægning, der har et minimalistisk og råt look, som harmonerer rigtig godt med den nordiske designfilosofi.

Sådan får du de bedste tilbud på epoxygulv i Odense

Har du besluttet, at du skal have lavet et epoxygulv i Odense? I så fald er det vigtigt, at du sørger for at indhente flere forskellige tilbud. Der er nemlig stor forskel på priserne hos de mange aktører. Et forkert valg kan derfor medføre, at du ender med at betale overpris.

På trods af dette, er der mange, der undlader at indhente mere end ét tilbud. Derfor er der også mange, der ender med at betale overpris for det udførte arbejde. Vil du være sikker på, at du undgår dette, skal du indhente flere tilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Heldigvis behøver det hverken at være svært eller tidskrævende at indhente disse tilbud. Derimod kan det nemt gøres med en tilbudstjeneste som 3byggetilbud. Ved hjælp af deres platform kan du indhente tre forskellige tilbud på ganske få minutter.

For at indhente tilbud hos 3byggetilbud, skal du blot udfylde en simpel formular. I denne formular skal du angive en beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Indenfor 24-48 timer vil du modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave.

Hvad koster det at få lave et epoxygulv i Odense?

Der er flere faktorer, der har betydning for prisen på et epoxygulv. Derfor er det desværre ikke muligt at give en konkret epoxy gulv pris Odense. Prisen afhænger af alt fra opgavens omfang, men også øvrige faktorer såsom undergulv, valg af maling samt valg af leverandør.

I denne forbindelse er det dog værd at tilføje, at især undergulvet kan påvirke prisen. Hvis ikke undergulvet er i fornuftig stand, er det ikke muligt at lave et epoxygulv på det. Forholder det sig således, skal du også bruge penge på at forbedre undergulvet.

Er det let at gå til for vedkommende, der udfører arbejdet, kan du forvente en pris, der lyder på ca. 1.200 kr. pr. m2. Der er dog stor forskel på kvadratmeterprisen ved større og mindre opgaver. Såfremt der er tale om en større opgave, vil du få en lavere kvadratmeterpris.

Vil du gerne spare penge, kan du forsøge at udføre opgaven på egen hånd. Dermed kan du spare timelønnen på cirka 6-900 kr. Her bør det dog påpeges, at du får det bedste resultat ved at udlicitere opgaven til én, der har erfaring med det.

Epoxygulve fås ikke kun i hvid

Rigtig mange tror, at man er nødt til at få et hvidt gulv, hvis man vælger epoxy. Det skyldes, at det er den mest udbredte farve blandt folk, der vælger denne type gulv. Er du ikke så meget til hvid, er der heldigvis også et væld af andre farvemuligheder.

Mener du ikke, at hvid er den rette farve, er det derfor ikke ensbetydende med, at epoxy ikke er noget for dig. I dag kan du nemlig købe epoxymaling i en lang række farver, hvilket sikrer, at der naturligvis også er en farve, der harmonerer rigtig godt med de tanker, du har gjort dig.

Det er også ensbetydende med, at der er mulighed for at variere i farvevalget fra rum til rum. Fx kan du få lavet et hvidt gulv i køkkenet, mens du på badeværelset vælger at få sort gulv. Vil børnene gerne have et farverigt gulv i rød eller blå, er dette naturligvis også muligt.