Hvis du har et ønske om at få nyt gulv, er du næppe i tvivl om, at du har et hav af muligheder. En af de løsninger, der i løbet af de seneste år er blevet mere og mere populær, er brugen af microcement.

Rigtig mange tror, at det er en løsning, der kun kan bruges i vådrum såsom badeværelset. Det er en skam, at der er mange, der tror, at det forholder sig således, for det er bestemt ikke tilfældet. Tværtimod er det faktisk en løsning, der kan bruges i en lang række sammenhænge.

Har du selv overvejet at bruge microcement til et projekt derhjemme? Eller er du blot nysgerrig efter at vide mere om, hvad det er? Under alle omstændigheder er du i hvert fald havnet på den rette side.

Hvad er microcement? Og hvad bruges det til?

Microcement (nogen kender det også som microbeton) er en blanding af cementpulver og vand. Ønsker man at farve det, er det også muligt at tilsætte farvestof. På denne måde kan man farve det alt fra stort til grønt.

Faktisk er det blot et lille lag cement, som man kan påføre de fleste overflader. I og med, at det er et materiale, der kan bruges i en lang række sammenhænge, er det næsten kun egen fantasi, der sætter grænser for, hvad det kan bruges til. Rigtig mange bruger det dog til gulve.

Langt de fleste forbinder cement med grålige nuancer. Sådan behøver det dog – som sagt – ikke at være, hvis man ikke er til grå. Man kan nemlig blot få tilsat et farvestof i sin cementblanding, så det får en anden farve. Så det er helt op til dig selv, om det skal være gråt, gult eller måske hvidt.

Sådan får du en god pris på microcement-arbejde i Odense

Når du skal have udført et stykke arbejde med microcement, er det vigtigt, at du ikke finder den første og bedste til at udføre det. I stedet skal du sørge for at få flere tilbud at vælge mellem, da du dermed får bedre forudsætninger for at få en god pris.

Mange tror, at det både tager lang tid og er krævende at indhente flere tilbud på sin opgave. Sådan forholder det sig dog ikke, hvis blot man gør brug af de værktøjer, man har til rådighed. Blandt andet er det muligt at indhente tilbud via en dansk tilbudstjeneste som 3byggetilbud.

Ved at bruge deres platform til at indhente dine tilbud, kan du i løbet af få minutter udbede dig et konkret tilbud på din opgave fra tre forskellige aktører. Inden for et døgn vil du som regel have modtaget dine tilbud, hvorefter du kan tage stilling til dem.

Det er helt uforpligtende at bruge deres tjeneste. Du er derfor ikke tvunget til at vælge et af de tre tilbud, du modtager. Ydermere betyder det også, at du er i din ret til at bede om flere tilbud, hvis du ikke mener, at det er nok at have tre at vælge mellem.

Du er sikret en god pris

Som angivet herover, er der flere fordele ved at bruge 3byggetilbud. En af de klare fordele er, at der er gode forudsætninger for at spare penge. Det er noget, der tiltaler de fleste, da man naturligvis ikke ønsker at betale overpris, hvis man kan undgå det.

I og med, at de aktører, der byder ind på din opgave, byder i direkte konkurrence med hinanden, byder de som regel ind med deres skarpeste pris. De ved nemlig, at de får bedre forudsætninger for at vinde din opgave, hvis de byder ind med deres bedst mulige pris.

Dette gør sig gældende, hvad enten det er en stor eller lille opgave, du har brug for hjælp til. Har du fx brug for hjælp til microcement badeværelse Odense, er der en god chance for, at du kan få en god pris på dette arbejde, ved at få dine tilbud via 3byggetilbud.

Hvad koster microcement-arbejde?

Det er ikke muligt at give en fast pris på, hvad det koster at få udført et stykke microcement-arbejde. Det skyldes, at der er en lang række faktorer, der har en vis betydning for, hvad det koster at få professionel assistance til arbejdet.

Når det er sagt, så er det dog værd at tilføje, at du kan forvente, at prisen per kvadratmeter vil lyde på omtrent 1.600 kr. Denne pris dækker over både materialer og arbejdstid.

Cirka halvdelen af det beløb, der er angivet herover, vil gå til at betale for materialer. Den anden halvdel går til at dække arbejdsløn. I og med, at det gør sig gældende, vil der også være forskel på priserne, da aktørerne selv sætter deres timepris.

Prisen er ikke en fast pris, men du kan bruge det som en god indikation af, hvad det vil koste. Vil du være helt sikker på, hvad det vil ende med at koste dig at få udført et givent stykke arbejde, er du nødt til at indhente flere konkrete tilbud på din opgave.

Kan jeg selv udføre mit microcement-arbejde?

En af de klare fordele ved microcement er, at det er et materiale, der er let at arbejde med. Af denne grund er der også mange, der tænker, at det er muligt at tage sig af arbejdet med dette materiale selv. Det er dog ikke altid, at det er en god idé, at man blot kaster sig ud i det.

På trods af, at det er relativt let at have med at gøre, set i forhold til at lægge klinker mv., kan det stadig gå galt. Ved du ikke, hvad du laver, vil du derfor nemt kunne ende med et dårligt resultat. Derfor skal man også overveje nøje, om man selv skal kaste sig ud i det.

Det er ikke umuligt at varetage arbejdet selv, men vil man være sikker på at få et godt resultat, bør man overlade arbejdet til en professionel. Det er sjældent, at det ender med at blive dyrt, hvorfor det er penge, der er rigtig godt givet ud.