Nemt og helt uforpligtende

Isolering af betongulv pris

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Mange danskere har et betongulv i kælderen, da det er en særdeles praktisk og relativt billig løsning. Det kan være, at du med tiden med finder ud af, at du gerne vil benytte kælderen mere og derfor gerne vil få gjort noget ved isoleringen, som ikke er optimal under betongulvet. Isolering af betongulv er en relativt kompleks opgave, og det er derfor ikke noget, du bør gøre selv. Du bør indhente en isolering af betongulv pris, så du kan være sikker på, at det bliver gjort ordentligt af professionelle.

Vi vil i denne artikel give dig nærmere indblik i isolering af betongulv og komme med et bud på, hvad du kan ende med at betale som din isolering af betongulv pris.

Hvad er mine muligheder med isolering af betongulv?

Betonlaget i kælderen er ofte tyk, og det betyder, at der er særdeles omfattende at skulle have al betonen op for at isolere under betonen. Heldigvis er der to løsninger, når du skal have isoleret dit betongulv:

 • Isolering over betongulvet
 • Isolering under betongulvet

Isolering over betongulvet har den fordel, at du ikke skal grave al din beton ud, hvilket ultimativt sparer dig for en masse tid og penge. Men det har også den ulempe, at du mister nogle centimeter i højden på din kælder, som måske i forvejen ikke er specielt høj. Hvis du derfor har tiden og pengene, anbefaler vi, at du henter professionelle fagfolk ind til at give et bud på en isolering af betongulv pris med udgangspunkt i, at betongulvet udskiftes.

Hvis du skal bygge nyt, bør du derfor tænke isolering af betongulvet ind fra starten, selvom du ikke påtænker at benytte dette område af huset til beboelse. Det vil øge en potentiel salgspris markant, da hjemmet får ekstra kvadratmeter. Derudover er der i moderne hjem udvidede regler for isolering, som ikke var gældende tidligere, hvorfor nogle ældre huse ikke har den samme gode isolering i deres betongulve.

Du bør derfor også alliere dig med en rådgiver omkring isoleringen, så du er sikker på, at der leves op til alle gældende regler på området, hvis dette ikke er en del af den løsning, som du har fået hos dit entreprenørfirma.

Hvad koster isolering af betongulv? Isolering af betongulv pris

Prisen afhænger af den løsning, som du skal have foretaget. Som sagt er det billigere at isolere dit betongulv, hvis du ikke skal have betonen op, men prisen varierer stadig meget hos de enkelte steder. Et groft bud vil være, at du skal betale cirka 4.000 per kvadratmeter, hvis der skal lægges nyt betonlag. Prisen falder så, hvis du ikke skal lægge nyt betonlag, men vælger at isolere ovenpå det gamle betonlag.

Det er derfor en stor beslutning, hvis du har store kælderarealer, som du gerne vil have efterisoleret. Derfor bør du være sikker på, at du vælger de rigtige samarbejdspartnere, som arbejder i din interesse. Du bør også undersøge muligheder for tilskud, samt hvad din forsikring siger, når der skal udføres så gennemgående renoveringer i hjemmet, da det kommer til at påvirke hjemmet meget i den tid, arbejdet udføres. Det kan også i sidste ende have stor betydning for det budget, som er sat af til hele projektet.

Gode råd til at finde den bedste isolering af betongulv pris

Når du skal have foretaget isolering af dit betongulv, bør du ikke rode med det selv. Der er regler, som skal følges, og så kan du desuden ikke være sikker på, at resultatet bliver hverken lige så pænt eller isolerende, hvis du selv gør det – og så kan det dyre arbejde jo være lige meget. Det kan være en jungle at finde den bedste isolering af betongulv pris, og derfor kommer vi her med nogle gode råd til, hvordan du får det bedste resultat til de billigste penge.

 • Indhent tilbud fra flere firmaer, så du ikke står med ét tilbud på hånden og tror, at det er det bedste.
  For det er det nok næppe. Hvis du eksempelvis benytter en platform, som indhenter tilbud for dig, kan du være sikker på, at der vil være kamp til stregen om din gunst.
 • Den indledende isolering af betongulv pris er ikke alt.
  Du skal bedømme de enkelte virksomheder og tjekke op på andres oplevelser af dem. Håndværkerbranchen er til tider udskældt, og du skulle nødigt stå med et projekt til mange tusinde kroner, hvor pengene forsvinder i den blå luft. På eksempelvis Google og Facebook kan du typisk læse om andres oplevelser med de forskellige firmaer, som er klar til at give et bud på dit projekt.
 • Beskriv så detaljeret dit projekt som muligt for at få den bedste oplevelse.
  Brug også gerne billeder, når der skal indhentes tilbud, så firmaerne ved, hvad der venter dem derude. Det kan nemlig være svært at beskrive i tekst.

   

 • Kender du eksempler på arbejde hos andre, hvor du gerne vil have noget lignende?
  Så er der ikke noget i vejen for at spørge, hvor de har fået gjort det henne. Hvis du samtidig siger til virksomheden, at du er blevet anbefalet af nogle tidligere kunder, så sætter de typisk en ekstra stor ære i deres arbejde for netop ikke at ”skuffe” de tidligere kunder.

Hyr en rådgiver, som kan forhandle og kvalitetssikre

Det er et stort og længevarende projekt, som skal sidde i skabet første gang. Derfor bør du hente en rådgiver ind, som kan være med hele vejen fra tilbud til færdiggørelse. Ja, det koster nogle tusinde kroner at benytte sig af en rådgiver, men den ro i maven, som det giver at vide, at arbejdet er udført ordentligt, kan være svært at sætte en pris på.

Derudover siger tommelfingerreglen også, at de typisk tjener sig selv hjem, når de sætter sig ved forhandlingsbordet, fordi de kender markedet meget bedre end du gør. Når du skal finde den bedste isolering af betongulv pris, er det altså en ideel situation for dig at have en uvildig fagmand med ved bordet