Foldestige

En foldestige er en multifunktionel stige, der kan bruges til en lang række formål. Den kan både bruges til en lang række ting i den private bolig, men også i et professionelt regi. Derfor er det også en stige, der bruges af mange fagfolk. Det er især et populært valg blandt dem, der har mange forskellige opgaver i løbet af en dag.

Du bør dog ikke tro, at det er en stige, der kan erstatte et professionelt ministillads, en arbejdsplatform eller derimod den lange skydestige. I nogle tilfælde kan mindre dog også gøre det, og det er her, det er ideelt med en foldestige. Det er en rigtig god løsning med en foldestige, da den kan dække langt de flestes behov.

Hvis du leder efter en foldestige, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et udpluk af disse stiger. Derfor er der sandsynligvis også minimum én af disse, der harmonerer med dine kriterier.

Vi anbefaler denne webshop:

Her får du en foldestige, der kan bryste sig af en lang række anvendelsesmuligheder. Du kan både bruge den som en enkeltstige, wienerstige eller som et ministillads. Det er også en stige, der er blevet udført i boxprofil med kraftige låse og to stabilisatorer. Derfor er du sikret, at du altid står sikkert og stabilt på den.

Det er en stige, der har et kompakt design, hvilket gør, at den er nem at finde plads til i bagagerummet eller i et skab. Du skal selv vælge, om du ønsker at tilkøbe platformsplader, der kan lægge over vangerne. Hvis du bruger den som wienerstige, har den en højde på 1,60 m., mens dens højde med platform er 0,91 m.

Vi anbefaler denne webshop:

Vil du ikke gå på kompromis med dit valg af kombinations- og foldestige? I så fald er det denne stige, du bør tage et kig på. Det er en såkaldt flexistige, der byder på hele ni forskellige kombinationsmuligheder. Derfor er det også en stige, der kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge – både privat og professionelt.

Den er selvfølgelig godkendt til platformsbrug, og opfylder dertil også de strenge krav, der er udspecificeret i EN131-4. Der er tale om alu foldestige, da den er fremstillet i anodiseret aluminium, hvilket også har den klare fordel, at hænder og tøj ikke bliver sværtet til. Dertil er den testet til en belastning på op til 350 kg.

Vi anbefaler denne webshop:

En praktisk løsning for dig, der har brug for lidt af hvert. Dette er nemlig tre stiger i én. Jumbo Hobby er en yderst praktisk universalstige, der både kan bruges som enkeltstige, wienerstige og som et lille stillads. Derfor er det i sandhed en såkaldt foldestige. Der er endda tale om en foldestige aluminium af rigtig høj kvalitet.

Der medfølger også en skridsikker platform. Den er selvfølgelig med i den oplyste pris. Den ydre bredde ved stabilisatoren lyder på 76 cm., mens den ydre bredde på platformen (fra vange til vange) er 35 cm. Det er en stige, der er let at transportere samt opbevare, da den optager lidt plads, eftersom den kan foldes sammen.

Vi anbefaler denne webshop:

Hvis du gerne vil have en stige, der kan bruges til alt, så er en Zarges Multitec M et oplagt valg. Der er nemlig tale om en 4-delt foldestige, der kan tjene rigtig mange formål. Hvad det betyder er, at det er en stige, du får mulighed for at bruge som både en enkeltstige, som en wienerstige eller som en praktisk arbejdsplatform.

Selve grundstigen har en ydre bredde, der lyder på 350 mm. De to mindste varianter af denne foldestige er udstyret med to stabilisatorer, mens den største variant kun byder på en stabilisator. Endvidere er det også muligt at udskifte stigesko, for at sikre en skridsikker stabilitet, uanset hvordan foldestigen bliver brugt.

Vi anbefaler denne webshop:

Her er der tale om en smart og kompakt kombinationsstige. Det er en stige, der byder på en række forskellige anvendelsesmuligheder. Dertil er der tale om en stige, der kan foldes sammen, hvilket også er en klar fordel. Det er nemlig med til at sikre, at det er nemt for dig at opbevare den og transportere den bag i en bil.

Den er fremstillet i aluminium, hvilket er med til at gøre den holdbar og let at bære. Derfor er det et materiale, der bærer op til flere fordele med sig. Det er muligt at supplere den med en polyetenplatform, så den også kan bruges som en arbejdsplatform. Den byder på brede stigefødder, der sikrer en stabil og sikker stige.

Er foldestigen en universalløsning?

Der er mange, der denne type stige som en form for universalløsning. Som der er givet udtryk for i starten, så er det ikke en stige, der kan erstatte det professionelle ministillads. Dertil er det heller ikke en stige, der er i stand til at erstatte hverken en arbejdsplatform eller den lange skydestige, som også er nævnt tidligere.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at en foldestige er en glimrende universalløsning. Stigen kan nemlig dække langt de fleste behov. Der er blandt andet mange kørende håndværkere, der gør brug af denne type stige. Det gør de som følge af, at de ofte ikke fylder det store og ikke vejer ret meget.

Hvis du kun har plads til én stige i hjemmet eller i din arbejdsbil, så er en foldestige et godt valg. Det er en stige, der er nemt at folde sammen, så den ikke fylder det store. I nogle tilfælde kan de foldes sammen til en størrelse, der gør, at den kan være bag i en alm. bil. Det er dog ikke alle foldestiger, der er i stand til dette.

Kaldes også for en multistige

Denne stige bliver af mange også kaldt for en multistige. Det handler om, at det er en stige, der kan bruges som mere end blot én stige. Derfor har den også mange funktioner, og det er heraf navnet er opstået. Der er derfor ikke nogen forskel på, om du køber en foldestige eller en multistige, da det er helt det samme.

Indhent 3 uforpligtende håndværker tilbud

Ønsker du den bedste samlet tilbud? så indhent 3 forskellige forpligtende tilbud – på den måde sikre du den bedste aftale til netop dit behov.