Nemt og helt uforpligtende

Isolering af sokkel priser

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Soklen er den bærende del af ydervæggen på din mur og udfylder derfor en afgørende rolle for isoleringen i husets fundamentære lag. Det er et stort stykke arbejde, som du i alle tilfælde bør overlade til professionelle, så du ikke skal ud i dyre efterregninger for dårligt udført arbejde. Isolering af soklen er i sig selv dyrt nok i forvejen, og derfor bør du indhente forskellige isolering af sokkel priser for det bedste sammenligningsgrundlag.

Vi vil i denne artikel gøre dig lidt klogere på isolering af sokkel priser, hvad du skal være opmærksom, når du indhenter tilbud, og hvilken rolle soklen spiller i forhold til isolering af huset.

Isolering af sokkel priser – hvad kan man forvente at betale?

Som de fleste andre typer af isoleringer, så betaler man ved isolering af soklen i meterpriser. Det vil sige, at du betaler per meter, som skal dækkes. Jo større hus, jo dyrere bliver det naturligt nok for dig at få arbejdet udført. Gennemsnitligt ligger isolering af sokkel priser på omkring 1.000-2.000 kroner per kvadratmeter, men det kan variere fra firma til firma. 

Det er muligt at gøre det selv, hvorved prisen nærmer sig 500 kroner per kvm. Det er selvfølgelig en stor besparelse, men besparelsen bliver ikke så stor i sidste ende, hvis du skal have professionelle til at fikse det arbejde, som dine 10 tommelfingre har lavet på soklen. Det er muligt at gøre det selv, men du bør have erfaring med håndværket, inden du begiver dig i et stort gør det selv projekt. 

Derudover bør du være opmærksom på potentielle tilskud, som du kan få, hvis du vælger at få isoleret soklen. Her kommer en rådgiver også ind i billedet, da det kan være en fordel at benytte sig af sådan en i forbindelse med både tilbudsjagt samt kvalitetssikring. Han eller hun kan hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt – og i sidste ende tjene sig selv hjem.

Hvilke fordele er der ved at isolere soklen?

Der er mange gode grunde til at isolere soklen, selvom det faktisk ikke er noget, som vi danskere er ret gode til at få gjort. Først og fremmest får du selvfølgelig bedre isolering på din bolig, hvilket giver en lavere varmeregning – og lavere regninger er noget, som vi danskere godt kan forholde os til. Men en anden væsentlig fordel er den visuelle forbedring, der sker, når vi vælger at isolere soklen. Ved mange ældre huse er det meget tydeligt, når der kommer flækker og sprækker i den grå sokkel i bunden af ydervæggen, og det er ikke specielt pænt at kigge på. Alene af den grund er det næsten værd at finde de bedste isolering af sokkel priser. 

Derudover opnår du et bedre og mere balanceret indeklima, hvilket er til fordel for alle husets beboere. Særligt dem, som bor tættere på soklen. Du undgår også træk og kuldestrømme, som kan give sygdom, hvilket i sidste ende kan øge livskvaliteten markant. En god isolering af soklen kan også være med til at forhindre fugtskader på huset. 

Hvordan finder man de bedste isolering af sokkel priser?

Det kan være en jungle at manøvrere i diverse tilbud, når det kommer til renovering af hjemmet, og vi forstår godt, hvis det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Men der er nogle grundlæggende fremgangsmetoder, du kan benytte dig af, hvis du gerne vil lære at spotte de gode tilbud, som også sikrer dig det optimale arbejde udført. Dette arbejde kan være forskellen på, om du får fingrene i en plattenslager eller dygtige fagfolk med gode priser.

  • Start med at indhente flere forskellige tilbud på det samme projekt. Der kan nemlig være stor forskel i pris, og du vil gerne spare så mange penge som muligt, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Når du beskriver, hvad du skal have lavet, skal du derfor være så præcis og uddybende som muligt, så firmaerne har de optimale informationer at arbejde med i udformningen af deres tilbud. Brug gerne billeder og bed dem komme ud at kigge på sagerne uforpligtende.
  • Tjek op på de virksomheder, som du har udvalgt. Du vil gerne sikre dig, at de gør deres arbejde ordentligt, så det hele ikke kun handler om isolering af sokkel priser, men også kvaliteten af arbejdet. De kan skrive så meget godt om dem selv på deres hjemmeside, men det er deres kunders oplevelser, som tæller. Søg derfor efter anmeldelser af virksomheden, så du ved, hvor tilfredse deres kunder er i gennemsnit.
  • Find specialister i isolering. Rigtig mange håndværkere praler lidt af at kunne det hele, men du får typisk de bedste resultater ved at vælge specialister i netop isolering. 
  • Spørg familie og venner. Hvis der er nogle, du kan stole på, er det dem. Hør, om de har fået arbejde udført, og om de kan anbefale. Det gør heller ikke noget at gå over til naboen for at høre, hvor den flotte sokkel er lavet henne.

Tilknyt en rådgiver og spar penge på isolering af sokkel priser

Det kan godt blive en dyr omgang at isolere soklen, og derfor bør du alliere dig med en uvildig rådgiver eller projektleder, som kan vælge de bedste tilbud og kvalitetssikre projektet løbende. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt. 

Sørg i samme ombæring for, at der er styr på forsikringer i tilfælde af, at der bliver lavet skader på dit hus. Der er nemlig bestemte regler, hvad angår renoveringer på din bolig, da det er ekstraordinære omstændigheder. Denne del kan en rådgiver helt sikkert også hjælpe dig med. 

En rådgiver vil typisk også tjene sig selv hjem igen ret hurtigt, så tøv ikke med at ansætte en ved siden af den virksomhed, som I har valgt til at udføre arbejdet. Hvis entreprenøren har sin egen med, så kan du risikere, at rådgiveren arbejder i virksomhedens interesse.