Har du besluttet, at du vil have lavet nyt gulv? I så fald er du næppe i tvivl om, at du har et utal af muligheder at vælge mellem.

I løbet af de seneste år, er det epoxygulve blevet et særligt populært valgt. Derfor er det også en type gulv, der i højere grad ses i de danske hjem, end for ganske få år siden.

Har du selv gjort dig tanker om at få lavet epoxygulv i Vejle, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du ikke blot blive klogere på, hvad epoxy egentlig er, men også få hjælp til at indhente en række tilbud på din opgave.

Pris: Hvad koster et epoxygulv?

De fleste af dem, der har gjort sig tanker om at få lavet et epoxygulv, vil gerne have en idé om, hvad det koster. Det kan dog ikke lade sig gøre at give et konkret svar på, da der er en lang række variabler, der har indflydelse på, hvad det koster at få lavet.

Har du i sinde at få lavet et sådant gulv i en bolig i eller nær Vejle, kan du dog forvente at skulle betale mellem 500 og 750 kr. pr. m2. Det vidner om, at der er stor forskel på, hvad det koster, alt afhængigt af opgavens omfang, valg af leverandør mv.

Det vil sige, at du kan forvente, at du skal betale et sted mellem 10.000 og 15.000 kr., hvis du skal have lavet epoxygulv på et areal på 15 m2. Hertil bør det nævnes, at der ofte er penge at spare pr. m2, hvis du skal have det lavet å et stort areal.

I og med, at der er en del faktorer, der har indflydelse på, hvad det koster, er det dog svært at give et konkret svar på, hvad det koster. Vil du gerne have en specifik epoxy gulv pris Vejle på at få lavet dit epoxygulv, er du nødt til at indhente en række konkrete tilbud på din opgave.

Sådan indhenter du nemt tilbud på nyt epoxygulv

Har du besluttet, at du vil have lavet et epoxygulv, er det vigtigt, at du ikke blot nøjes med at indhente et enkelt tilbud. Derimod anbefales det, at du minimum indhenter tre forskellige tilbud, som du kan holde op mod og sammenligne med hinanden.

Ved at gøre dette, giver du dig selv bedre vilkår for at få udført din opgave til en god pris. Til trods for, at du kan risikere at acceptere en høj pris, hvis du kun indhenter et enkelt tilbud, er der mange, der undlader at indhente flere tilbud, da de tror, at det tager lang tid at gøre.

Faktum er dog, at det ikke behøver at tage lang tid. Du behøver nemlig ikke at gøre det på manuel vis. I stedet for at gøre det manuelt, kan du blot benytte dig af en tilbudstjeneste som 3byggetilbud. Det er nemlig en platform, der er udviklet til netop at indhente tilbud på byggeopgaver.

Mange fordele ved at bruge 3byggetilbud

Der er op til flere gode grunde til at gøre brug af 3byggetilbud, hvis du skal indhente tilbud på et nyt epoxygulv. Først og fremmest er det værd at fremhæve, at det er en både nem og hurtig måde at indhente op til tre tilbud på din opgave på.

Når du skal indhente dine tilbud, skal du nemlig blot udfylde en simpel formular med en beskrivelse af din opgave og dine kontaktoplysninger. Når det er gjort, vil din opgave blive sendt i udbud på deres platform, så relevante firmaer kan byde ind på den.

Her kommer den næste fordel til syne. De aktører, der byder ind på din opgave, byder nemlig i direkte konkurrence med hinanden. Det er de godt klar over, og derfor byder de ofte ind med en rigtig god pris. I sidste ende fører det til, at du sparer penge på din opgave.

Men hvad er epoxymaling egentlig?

Epoxymaling er en særlig type maling, der er bestående af to elementer: epoxyharpiks og hærder. Det er et materiale, der altid bør håndteres af fagfolk, da det er skadeligt i flydende tilstand. Derfor rådes det til, at du altid overlader arbejdet med epoxymaling til nogen, der ved, hvad de laver.

Hertil er det også vigtigt at pointere, at det har stor betydning, at der er det rette forhold mellem harpiks og hærder. Er der ikke det, får epoxymalingen ikke den rette konsistens og udseende. Det vil i sidste ende føre til, at du ikke får det resultat, som du ønsker.

Epoxymaling er ikke specielt dyrt. Det koster omtrent 1.000 kr. for fire liter, hvilket er nok til at dække cirka 10 m2. Det er derfor hverken den dyreste eller billigste løsning, hvis du skal have lavet nyt gulv. I forhold til udseende og slidstyrke er du dog garanteret at få meget for pengene.

Hvorfor er epoxygulve blevet populære?

Epoxygulve er ikke en ny gulvtype. Derimod har de eksisteret i rigtig mange år. Det er dog først i løbet af de senere år, at man er begyndt at bruge dem i private hjem. Inden da blev de primært brugt i industrien, hvor de blev anvendt i lagerhaller, på værksteder m.m.

Der er flere årsager til, at gulvene er blevet populære. Først og fremmest har gulvene et minimalistisk og stilrent udseende, som appellerer til rigtig mange. Desuden harmonerer de rigtig godt med den nordiske designfilosofi, der især handler om enkelhed og rene linjer.

På trods af, at det primært er udseende, der tiltaler folk, er der dog også andre kvaliteter, der er værd at fremhæve. Det er nemlig et gulv med en høj slidstyrke, hvilket også er årsagen til, at det i mange år har været et af de foretrukne valg i industrien.

Ydermere er det også nemt at holde epoxygulve rene og pæne. I en travl hverdag, hvor rengøring ikke er noget, man ønsker at bruge for meget tid på, er det derfor et glimrende valg. Netop derfor er det også især børnefamilier, der får stor glæde af epoxygulvene.