Epoxygulve er blevet et populært valg blandt danskerne i de senere år. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er en ny type gulvbelægning. Tværtimod har det eksisteret i mange år, men har tidligere primært være anvendt i lagerhaller, på værksteder m.m.

Anvendelsen er dog ikke begrænset hertil, hvilket bevises ved, at det i dag findes i et hav af danske hjem. Rigtig mange danskere har taget denne type gulvbelægning til sig – og flere steder bruges epoxymalingen endda i hele boligen.

Den store popularitet er dog ikke uden grund. Der er nemlig et bredt spektrum af fordele forbundet med denne type gulve. Først og fremmest er de yderst slidstærke, men er også nemme at rengøre. Det medfører, at der nærmest ingen vedligeholdelse er forbundet med dem.

Ligeledes byder det også på et minimalistisk og råt look, hvilket appellerer til rigtig mange. Det stilrene udseende medfører, at det passer ind i de fleste boliger. Endvidere betyder det, at det er en gulvtype, som kan bruges i samtlige rum i hjemmet.

Hvad er epoxy egentlig?

Epoxy er et materiale, der består af en hærder og en binder, som blandes til en maling. Denne maling kan hældes direkte på gulvet, hvor du ønsker at anlægge et epoxygulv. Dette vidner om, at det er forholdsvis let at etablere et sådant gulv, men det er ikke den eneste fordel.

En af de klare fordele er, at det er et slidstærkt gulv. Der fås ikke mange andre gulvtyper, der kan konkurrere med slidstyrke på et epoxygulv. Derfor skal du ikke være bekymret for, at det ikke kan holde til dagligdagens trafik. Faktisk kan det holde til kørsel med store maskiner.

Af denne årsag har gulvtypen i mange år været en af de foretrukne løsninger i industrien, hvor det anvendes i værksteder, garager og industrihaller. Som der også tidligere er givet udtryk for, er det først i løbet af de senere år, at epoxygulvene har indtaget de private hjem.

Gulvene er desuden nemme at holde rene, hvorfor det er et oplagt valg for dig, der ønsker at spare rengøringen. Ligeledes kan de sagtens holde til, at der spildes på dem, da det blot kan tørres af. Netop derfor er det særligt et populært valg i køkkener og vådrum.

Hovedparten af dem, der vælger denne type gulv, vælger det dog på grund af udseendet. Med et epoxygulv får du et minimalistisk og stilrent gulv med en glat overflade. Dette er – som sagt – noget, som rigtig mange finder appellerende, hvilket har resulteret i en stor popularitet.

Indhent nemt tilbud på epoxygulve i Aalborg

Har du gjort dig tanker om at få lavet epoxygulve i hjemmet i Aalborg? Eller har du allerede besluttet dig? I begge tilfælde er det vigtigt at indhente forskellige tilbud på din opgave. Mange nøjes med blot at indhente et enkelt tilbud, selvom det kan koste dem dyrt.

Der er nemlig stor forskel på, hvor godt aktørerne i og nær Aalborg tager sig betalt for denne type arbejde. Indhenter du kun et enkelt tilbud, risikerer du at acceptere en pris, der er højere end markedsniveauet. Derfor rådes du til at indhente minimum tre forskellige tilbud.

Ved at gøre dette, har du mulighed for at sammenligne de modtagne tilbud. På denne måde giver du dig selv bedre forudsætninger for at få en god epoxy gulv pris Aalborg. Når du skal indhente dine tilbud, bør du dog ikke gøre det manuelt. I stedet skal du benytte dig af en tilbudstjeneste.

Få tilbud på epoxygulve med 3byggetilbud

Der findes flere tilbudstjenester, der kan bruges, når du skal indhente tilbud på epoxygulve. Det anbefales dog at bruge 3byggetilbud til formålet, da de Danmarks største på dette område. Derfor samarbejde de med rigtig mange potentielle aftagere af netop din opgave.

For at indhente tilbud via 3byggetilbud, skal du blot udfylde en basal formular. Denne formular indeholder få felter, hvori du skal angive en beskrivelse af din opgave og dine kontaktoplysninger. Når denne er udfyldt og indsendt, går der mellem 24 og 48 timer, før du modtager tre tilbudt.

Hvad er prisen for et epoxygulv?

Det er selvfølgelig ikke gratis at få etableret et epoxygulv. Der er dog stor forskel på, hvad de forskellige aktører tager sig betalt for arbejdet. Derfor er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få etableret et epoxygulv.

Ganske vist er der gulvtyper, der er billigere, men vælger du epoxy, er du garanteret, at du får et slidstærkt og langtidsholdbart gulv. Derfor er det et gulv, du kan have glæde af i mange år, hvorfor det som regel godt kan svare sig at betale for at få etableret et epoxygulv.

På trods af, at det ikke er muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få etableret et sådant gulv, er der dog et estimat, du kan tage udgangspunkt i. Etableringen af et epoxygulv koster nemlig estimeret 1.200 kr. pr. m2. Dog er der flere faktorer, der har indflydelse på prisen.

Vigtigt, at der er styr på undergulvet

Hvis du har i sinde at få lavet et gulv af epoxy, er det vigtigt, at du har styr på undergulvet. Er der ikke styr på dette, er det ikke muligt at få lavet et sådant gulv med et flot resultat til følge. Derfor vil der i et sådant tilfælde være krav om at få udbedret undergulvet først.

Det vil ganske vist være med til at øge prisen, men det sikrer dog også, at du får et resultat, som du faktisk kan være glad for. Derfor er det ikke et aspekt, der er værd at gå på kompromis med.

Hertil er der også forskel på prisen, alt afhængigt af omfanget af opgaven. Du vil nemlig kunne få en lavere kvadratmeterpris, såfremt arbejdet fordeler sig ud over et større areal.

Ydermere er der stor forskel på timeprisen hos de forskellige aktører, da de varierer fra 500 til 1.000 kr. Dette vidner blot om vigtigheden af, at du sørger for at indhente tilbud fra forskellige udbydere i dit lokalområde.