Nemt og helt uforpligtende

Refleksiv isolering pris

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Refleksiv isolering er et relativt nyt produkt på markedet, og det kommer med nogle rigtig gode fordele, men også en vis usikkerhed grundet måleresultater. Hvis du overvejer at benytte refleksiv isolering til dit projekt og derfor gerne vil have en refleksiv isolering pris, bør du konsultere fagmænd, som kan give dig nærmere indblik i materialet.

Vi kommer i denne artikel med viden omkring, hvilke fordele der kan være ved at benytte refleksiv isolering, hvorfor du bør træde varsomt med fleksiv isolering, og hvad det eventuelt vil koste at lægge.

Refleksiv isolering pris: Hvad koster det egentlig? 

Når man gennemsøger markedet for en refleksiv isolering pris, kan det være svært at finde entydige resultater, men du vil komme til at betale et par hundrede kroner per kvadratmeter. Refleksiv isolering kan bruges som normal isolering i huse ligesom eksempelvis rockwool, men det har nogle fordele, som andre former for isolering ikke har. Udover et par hundrede kroner per kvadratmeter for selve materialet, skal du også sætte en timepris af til håndværkere, som skal udføre arbejdet, fordi du ikke bør udføre arbejdet selv. 

Hvis du gerne vil have en mere præcis refleksiv isolering pris, bør du kontakte en lokal udbyder, som kan give et bud på dit projekt. Din refleksiv isolering pris vil nemlig i høj grad afhænge af de specifikke betingelser for opgaven, og vi anbefaler i den forbindelse også, at du indhenter flere tilbud, så du kan få en fornemmelse af prisen, men også af hvem, der tager din opgave mest seriøst i deres respons.

Hvilke fordele er der ved refleksiv isolering?

Refleksiv isolering har en masse fordele. Disse tæller blandt andet:

  • Meget energisparende materiale
  • Luft- og vandtæt
  • Kan ikke rådne
  • Høj mekanisk modstand
  • Intet tab i ydeevne over tid
  • Kan ikke antændes

Derfor er det som udgangspunkt en god metode at isolere på, men du bør konsultere en rådgiver omkring brugen af refleksiv isolering. Fordi selvom fordele er gode, og du har fået en god refleksiv isolering pris, så er der nogle ubekendte faktorer omkring brugen af refleksiv isolering, som bliver beskrevet i flere kritiske artikler. I hvert fald når snakken falder på bestemte udbydere af denne type isolering.

Ukendte variabler ved brug af refleksiv isolering

Det er nemlig beskrevet flere steder, at visse typer af refleksiv isolering ikke er så effektfulde, som det bliver beskrevet i diverse produktbeskrivelser. Mens det fra udbyderen beskrives som værende lige så godt beskyttende som 150-200 mm normal isolering, så viser andre undersøgelser, at det kun svarer til 60-80 mm isolering, hvorfor du i sidste ende måske ikke får det resultat, som du har betalt for, og får den isolering, som dit hus har brug for. 

I sidste ende kan det betyde, at du slet ikke har lige så god energioptimering, som du ønsker. Det vil lede til højere regninger årligt på varmen, samtidig med at huset ikke kan sælges til en lige så høj værdi, som hvis det var af en ordentlig kvalitet. 

Hyr en rådgiver ved brug af refleksiv isolering

Hvis du gerne vil benytte refleksiv isolering, bør du hyre hjælp til projektet, så du kan være sikker på, at du får et produkt, som du kan bruge til noget. Med en uvildig projektleder, der kan rådgive før projektet også, kan du få indblik i, om du bør indhente en refleksiv isolering pris, eller om du bør ty til andre metoder. 

Rådgiveren kan følge projektet fra start til slut, så du kan være sikker på, at alt foregår efter planen, selvom du har hyret en professionel virksomhed til at udføre opgaven. Det koster selvfølgelig nogle penge at hyre sådan en person med de kompetencer, men i sidste ende er det ikke en dyr post, når man tænker på, hvad det koster at isolere hjemmet. Det kan nemlig godt koste flere hundrede tusinde kroner, så hvis du ikke får det gjort ordentligt fra start, bliver din refleksiv isolering pris en del højere, end du havde estimeret. 

Undgå at lægge isoleringen selv

Uanset hvilken isolering du vælger at lægge, bør du ikke foretage arbejdet selv. Det kan være fristende at lægge isoleringen selv, når man har fået en refleksiv isolering pris, men man bør ikke lade sig lokke af, at prisen er markant lavere, når man køber materialerne selv. Du skal desuden have indblik i de regler, der gælder, når man skal renovere og isolere hus, og det er de færreste almene husejere, som har det.

Når du køber en virksomhed ind til at gøre arbejdet for dig, betaler du derfor for både den juridiske rådgivning samt eksekveringen af opgaven. Begge dele er nødvendigt, hvis du vil have et lovligt og godt resultat. Så selvom din pris på potentiel refleksiv isolering virker høj, så er det ikke værd at udfordre med eget arbejde. 

Sådan finder du den bedste refleksiv isolering pris

Når du gerne vil have den bedste refleksiv isolering pris, så skal du ikke nødvendigvis vælge den billigste løsning, selvom det lyder selvmodsigende. Der er nemlig stor forskel i kvaliteten af arbejdet hos den enkelte virksomhed, hvorfor du bør indhente flere forskellige tilbud og vurdere seriøsiteten af de forskellige responser. Hvis du får et hurtigt svar med en lokkende pris, er det typisk ikke specielt seriøst, og du bør vælge en anden løsning, som går mere i dybden med, hvad du får. 

Undersøg de enkelte firmaer og se, om folk har gode oplevelser med dem generelt, eller de ligger i den lave ende, når det kommer til eksempelvis anmeldelser på Trustpilot. Hør eventuelt rundt i familien eller blandt venner, om de har gode oplevelser med nogle lokale håndværkere. Det kan godt være, du kan spare nogle penge, men hvis arbejdet ikke bliver gjort ordentligt, og du ikke er forsikret godt nok, kan det godt blive rigtig dyrt for dig i sidste ende. Der er typisk overensstemmelse med den refleksiv isolering pris, som du får, og det arbejde, som bliver udført for dig.