Nemt og helt uforpligtende

Isolering af skur pris

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Isolering af et skur kan være nødvendigt, hvis man gerne vil bruge det som arbejdsrum eller til opbevaring af fødevarer, hvor det ikke udsættes for frost. Mens det koster flere hundrede tusinde kroner at isolere gulve i hjemmet, så er isolering af et skur en noget mere simpel proces, hvor du kan slippe afsted med at betale et par tusinde kroner alt afhængig af, hvor stort skuret er.

Vi giver dig i denne artikel indblik i, hvorfor det kan være en god idé at isolere sit skur, hvad en eventuel isolering af skur pris vil lyde på, og om man kan isolere sit skur selv. 

Hvad koster det at isolere sit skur? Isolering af skur pris

Det er generelt ikke specielt dyrt at isolere sit skur. Hvis du vil isolere dit skur med mineraluld og vindpap, hvilket i mange tilfælde er nogle ganske fine løsninger, så koster det mellem 70 og 90 kroner per kvadratmeter – udover værdien af de arbejdstimer, som lægges i det. Hvis du har en smule håndværkersnilde, er det dog sagtens noget, som du kan gøre selv, men hvis du gerne vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, så bør du indhente forskellige tilbud fra forskellige håndværkere for den bedste isolering af skur pris.

Hyr professionel hjælp, hvis det skal være frostsikret

En anden grund til, at det er en bedre løsning at hyre hjælp udefra, er, hvis du har nogle helt specielle krav til frostsikring i skuret. Når du isolerer med ovenstående materialer, er der ingen garanti for, at der ikke kommer lidt frost ind en kold vinternat, men det vil isolere godt. Hvis det derfor er et krav for dig, at skuret skal være helt frostsikret, så kan det nemlig være ensbetydende med, at du skal finde nogle varmekilder til skuret, og her er der nogle krav, som professionelle har bedre indsigt i. 

Hvornår bør man isolere sit skur?

Det er ikke altid nødvendigt at isolere sit skur. Hvis du bare gerne vil beskytte cykler og haveredskaber fra vind og vejr, er det ikke nødvendigt at isolere sit skur, men hvis du gerne vil opbevare mere krævende ting derude, eller du vil benytte rummet til arbejde eller hobbyer, så er det en god idé med isolering – særligt, fordi din isolering af skur pris ikke bliver særligt høj i de fleste tilfælde.

Du får eksempelvis følgende fordele:

  • Du kan opbevare madvarer, øl og sodavand i skuret
  • Du kan lade maling og andre ting, der ikke tåler frost, stå i skuret, såfremt du har sikret skuret med en frostsikret isolering
  • Du kan arbejde derude uden at fryse hænder og fødder af
  • Du kan køre store elektriske apparater derude uden, at du skal frygte for, at de ikke kan tåle kulden

Der er ingen love og regler for, om du skal isolere dit skur. Derfor kan du gøre det lidt på din måde, når du står foran en isolering af skur pris. Du bestemmer selv graden af isoleringen, samt hvad du er villig til at betale. Du skal blot selv være tilfreds med slutresultat i sidste ende. 

Du kan godt isolere skuret selv – men vær klar på dine krav

Det er bestemt muligt at isolere et skur selv, da du ikke skal have fat i nogle særligt krævende elementer at arbejde med. Da der samtidig ikke er nogle regler for, hvordan du skal isolere et skur, kan du heller ikke rigtig gøre noget forkert. Det værste, der kan ske, er, at isoleringen ikke isolerer helt så meget, som du havde håbet på, men så må du have arbejdshandskerne på igen.

Du bør dog være opmærksom på, om du ønsker skuret komplet frostsikret, fordi så kan det nemlig godt være nødvendigt at hente professionel hjælp udefra. Hvis du vil sikre dit skur mod frost, eksempelvis fordi du vil opbevare bestemte ting derude, som ikke tåler frost, så skal du have en varmekilde derind, og det er ikke alle varmekilder, som fungerer til skure.

Derudover kan det være nødvendigt med isolering af gulvet i skuret. Dette er et mere omfattende indgreb, som kan betyde, at din isolering af skur pris bliver en del højere. Hvis frostsikring er afgørende for dig, bør du tage kontakt til professionelle på området, som kan rådgive dig om, hvilke løsninger der skal implementeres i skuret for det bedste resultat. De kan også give dig et overslag på en isolering af skur pris, så du kan sammenligne de forskellige løsninger. 

Uanset hvad skader det ikke noget, at hente forskellige tilbud på isolering af skur. Det er gratis at indhente tilbud. Når du indhenter tilbud, bør du altid være så konkret i dine krav som muligt, og vedhæft også gerne billeder, så håndværkeren kan få et bedre indblik i opgavens omfang. Det kan nemlig være svært at beskrive i en mail eller over en telefonsamtale. 

Krav til beboelse

Det er de færreste skure i de danske baghaver, som lever op til kravet for beboelse, hvor kvadratmeterne tæller med i husets størrelse. Det kan altså ikke bare lige sådan fikses med en omgang isolering, og hvis du derfor gerne vil have et skur, som måske endda kan bruges som et anneks, så skal du sørge for, at byggeriet lever op til de gældende krav for beboelse.

Det kan være en god investering, hvis du gerne vil øge husets værdi, men du skal også være opmærksom på, at byggeriet eller etableringen af skuret bliver markant mere omfattende, og du skal forvente en højere isolering af skur pris. 

Kontakt derfor en professionel, hvis du gerne vil have et skur, som du kan bruge til potentiel beboelse, hvis det skulle blive nødvendigt. Det kan være en god tilføjelse til hjemmet, hvor du mangler ekstra sengepladser, men det er noget mere omfattende at sætte op, hvorfor du skal have fat i fagmænd på området. Indhent også gerne flere tilbud fra forskellige håndværkere, så du får den bedste isolering af skur pris.