Microcement er et materiale, der er blevet meget populært i løbet af de seneste år. Det skyldes ikke, at der er tale om et nyt materiale, da det har været på markedet i mange år. Dog er der mange andre årsager til, at danskerne for alvor har fået øjnene op for det.

Den primære grund til den store popularitet er, at det er et materiale, der giver et råt og simpelt look, hvilket appellerer til mange. Hertil er det også et materiale, der kan bruges som belægning i et hav af sammenhænge, hvorfor det ikke blot kan bruges i vådrum, som mange ellers tror.

Hvis du selv har gjort dig tanker om at bruge microcement til et projekt i din bolig, er det selvfølgelig en god idé først at blive klogere på materialet. Det har du heldigvis rig mulighed for at gøre her på siden, hvor du kan blive klogere på microcement og dets fordele.

Hvad er microcement?

Microcement, der også er kendt som microtopping, er et mindre lag cement, der egner sig til at blive brugt til en lang række formål. Det er et materiale, der især er blevet populært, da det kan bruges på langt de fleste overflader – og derfor ikke kun fx betongulve.

Til trods for, at det er et materiale, der kan bruges til en lang række formål, bliver det dog især brugt til gulvbelægning. Hvis det ikke er dét, du har i tankerne, kan du dog glæde dig over, at det også kan bruges til flere andre formål. Fx vil du også kunne bruge det til vægge og trapper.

Ydermere er det også værd at tilføje, at det faktisk er et materiale, der også kan bruges udendørs. Det er med til at understrege, at det er muligt at gøre brug af microcement til en lang række formål, hvilket – som nævnt – er en af de klare fordele ved materialet.

Fælles for alle de formål, du kan bruge det til er, at det er sjældent, at belægningen med microcement vil have en tykkelse på mere end et par millimeter. Dette er bestemt også en fordel, da det er med til at gøre arbejdet lettere, da det ikke er et tykt lag, der skal støbes.

Der er rigtig mange, der kun kender microcement for dets rå og grå overflade. Det er nemlig den løsning, som de fleste vælger, men det betyder ikke, at det er den eneste mulighed. Det er nemlig også muligt at hælde farvestof i, hvorved du kan ændre cementens farve.

Sådan får du et godt tilbud på din microcement-opgave

En af fordelen ved microcement er, at det er et materiale, der er nemt at arbejde med. Det betyder dog ikke, at det er en god idé, at du selv kaster dig ud i at udføre din opgave. I stedet rådes du til at udlicitere din opgave til en professionel, der har stor erfaring med denne type opgaver.

Sørger du for at gøre dette, kan du nemlig vide dig sikker på, at du får et tilfredsstillende resultat på din opgave. Har du besluttet dig for, at du skal finde nogen, der kan hjælpe dig med at løse din opgave, er det dog vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste aktør.

Fremfor at gøre dette, bør du i stedet sørge for at få tilbud fra flere forskellige aktører. Det er den eneste måde, hvorpå du kan sikre, at du får udført dit arbejde til en god pris. Heldigvis kan du på ganske simpel vis indhente disse tilbud via en tilbudstjeneste som 3byggetilbud.

Få dine tilbud via 3byggetilbud

Hvis du skal indhente tilbud på en opgave, der har relation til microcement, anbefales det at bruge en tilbudstjeneste som 3byggetilbud til formålet. Ved hjælp af deres platform er det nemlig nemt og hurtigt at indhente tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en simpel formular.

Formularen indeholder ganske få felter. Du skal nemlig blot give en god beskrivelse af din opgave og indtaste dine kontaktoplysninger. Dernæst kan du sende din opgave i udbud blandt de mange aktører på platformen, hvoraf tre af dem får lov til at byde ind på din opgave.

Som regel modtages de tre tilbud inden for 24 til 48 timer, hvorefter du frit kan vælge mellem dem. Hertil er det også værd at tilføje, at du ikke er forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud. Er der ikke et af dem, du finder tiltalende, er du i din gode ret til at afvise dem alle.

I og med, at de aktører, der byder ind på din opgave ved, at de skal vinde over to andre aktører, for at få din opgave, er der en god chance for, at de byder ind med en skarp pris. Det giver dem nemlig en større chance for at vinde din opgave, og det sikrer, at du får en god pris på arbejdet.

Hvad koster det?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at få lavet arbejde med microcement. Det er der flere årsager til, men det handler især om, at der er stor forskel på opgaverne. De mange opgaver er forskellige i forhold til både omfang og kompleksitet, og dermed også i forhold til pris.

Skal du fx have hjælp til microcement badeværelse Vejle, kan du forvente at skulle betale ca. 1.600 kr. pr. m2. Det er dog ikke hos alle aktører, at du vil opleve, at dette er prisen – og det er netop årsagen til, at det er vigtigt at få flere tilbud.

Cirka halvdelen af den førnævnte pris går til at dække materialer, mens den anden går til håndværkerens timepris. Derfor vil der være forskel på de tilbud, du modtager, da hver aktør fastsætter sin egen timepris – og dermed også sin kvadratmeterpris.

Har du et ønske om at blive klogere på, hvad det koster at få udført din konkrete opgave? I så fald er du nødt til at indhente konkrete tilbud på arbejdet. Det kan du med fordel vælge at gøre via en tilbudstjeneste som 3byggetilbud.