Det har ikke været muligt at undgå microcement i de seneste år. Det er blevet et yderst populært valg blandt danskerne, der særligt bruger det som gulvbelægning. Materialet byder på mange fordele, hvilket har været medvirkende til en øget popularitet de senere år.

Der er flere årsager til den store popularitet, men det er dog især det rå og minimalistiske udseende, der tiltaler mange. Dertil handler det dog også om, at det kan bruges i en lang række sammenhænge, og ikke blot som belægning i vådrum, hvilket mange tror.

Og hvad er microcement?

Du er med garanti stødt på det før, men det betyder ikke nødvendigvis, at du ved, hvad microcement egentlig er. Det er et mindre lag cement, som egner sig til flere forskellige formål, da det kan bruges på de fleste overflader. Mange kender det også under navnet microtopping.

Selvom det er et materiale, der kan bruges til rigtig mange formål, bliver det dog primært brugt som gulvbelægning. Mange bruger det kun i fx køkken og badeværelse, men faktisk kan det bruges i hele hjemmet, såfremt man ønsker dette. Det kan tilmed også bruges på vægge og trapper.

Ikke nok med det, så er det faktisk også muligt at bruge det udendørs, hvor det også kan tjene en række forskellige formål. Uanset hvad man bruger det til, er det sjældent, at det har en tykkelse på mere end få millimeter. Det er dog kun en fordel, da det gør materialet lettere at arbejde med.

Rigtig mange kender microcement for dets grå overflade, men er man ikke til grå, er det ikke ensbetydende med, at microcement ikke er en mulighed. Der findes nemlig farvestoffer, der kan blandes i cementblandingen, hvorved man kan give det den farve, man ønsker.

Indhent nemt tilbud på microcement-arbejde i Roskilde

Når du skal have udført et stykke arbejde med microcement, er det vigtigt, at du ikke blot vælger det første og bedste tilbud. Derimod skal du sørge for at få flere forskellige tilbud på din opgave, uanset om det er en stor eller lille opgave, du har brug for assistance til.

Rigtig mange tror, at det både tager lang tid og er besværligt at indhente sådanne tilbud. Faktum er dog, at det ikke forholder sig således. Derimod er det faktisk ganske simpelt og hurtigt overstået, hvis blot du benytter dig af en tilbudstjeneste som 3byggetilbud til at indhente dine tilbud.

Når du bruger en sådan tjeneste til at indhente dine tilbud, er det nemlig både nemt og hurtigt. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular med en beskrivelse af din opgave og dine kontaktoplysninger. Når du har gjort dette, kan du sende din opgave i udbud på deres platform.

Hvad enten din opgave lyder på microcement badeværelse Roskilde eller en helt anden form for arbejde med microcement, kan du være sikker på, at du kan indhente tilbud på denne måde. Du kan desuden også være sikker på, at du får en god pris på det arbejde, du skal have udført.

Årsagen til dette er, at din opgave vil blive sendt i udbud på deres platform. Dem, der byder ind på din opgave, ved derfor, at de ikke er ene om at have budt på opgaven. For at give sig selv bedre chancer for at vinde din opgave, får det mange til at byde ind med en ekstra skarp pris.

Hvad koster sådant arbejde?

Mange vil gerne have en idé om, hvad det koster, når de skal have udført et stykke arbejde. Faktum er dog, at det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at få udført arbejde med microcement. Der er nemlig stor forskel på både opgavernes omfang og kompleksitet.

Du kan dog forvente, at det vil koste dig cirka 1.600 kroner pr. kvadratmeter, såfremt der er tale om gulvbelægning. Det er ikke en fast pris, der er gældende for alle, men det er en forholdsvis retvisende pris, der kan give dig en idé om, hvad det vil koste dig.

Omtrent halvdelen af dette beløb går til at dække materialer, mens den anden halvdel går til håndværkerens timepris. Netop derfor er der forskel på, hvad de enkelte aktører tager pr. kvadratmeter, da de er forskel på deres timepriser. Materialeprisen er ens hos de fleste aktører.

Førnævnte beløb kan bruges til at give dig et estimat af, hvad en given opgave med microcement vil koste. Vil du have et mere konkret billede af, hvad prisniveauet er, er du nødt til at indhente tilbud fra aktører i dit lokalområde, der er i stand til at udføre den givne opgave for dig.

Hvorfor er microcement et populært valg?

Det bør ikke være nogen hemmelighed, at det er blevet enormt populært at bruge microcement. I dag ses microcement i rigtig mange danske hjem, hvor det primært anvendes som gulvbelægning. Mange vælger desuden kun at bruge det i fx køkken, badeværelse m.m., men det kan bruges alle steder.

Har du ofte undret dig over, hvorfor det er blevet populært at bruge netop denne type gulvbelægning? I så fald skal du blot læse med herunder.

1. Udseende

Den primære årsag til den store popularitet, er materialets udseende. Rigtig mange tiltales af det minimalistiske og rå look, som microcement giver. Derfor er det også et særligt populært valg blandt de danskere, der har en minimalistisk indretning med fokus på rene linjer.

2. Nemt

Hertil er det også værd at nævne, at det er et materiale, der er nemt at arbejde med. Det er nemlig også en af årsagerne til, at det er blevet et populært valg. På trods af, at det er et materiale, der er nemt at arbejde med, anbefales det dog, at man ikke giver sig i kast med det selv.

3. Rengøringsvenligt

Ikke alle tænker over det, mens det for andre er afgørende. Uanset om du hører til i den ene eller anden gruppe, er det ikke til at komme udenom, at det også er et meget rengøringsvenligt valg. Det er let at støvsuge og vaske, da der ikke er fuger osv., som det er tilfældet ved fliser og klinker.