Epoxygulve er bestemt ikke nyt på markedet. Tværtimod har det eksisteret i mange år. Alligevel er det først i løbet af de senere år, at det har gjort indtog på de danske hjem.

Flere og flere danske boligejere er begyndt at opdage de mange kvaliteter, der er forbundet med denne type gulve, hvilket naturligvis har ført til en øget popularitet. Da gulvtypen har mange fordele, er populariteten dog ikke uden grund.

Har du selv gjort dig tanker om at få etableret epoxygulv i din bolig i Kolding? I så fald er du havnet på den rette side. Her på siden kan du nemlig blive klogere på gulvets kvaliteter samt finde hjælp til at indhente konkrete tilbud.

Hvad koster et epoxygulv?

De fleste har et ønske om at få en idé om, hvad det vil koste at få lavet et gulv, inden de kaster sig ud i det. Desværre er det ikke helt så let at give et konkret svar på dette, da der er et hav af variabler, der har indflydelse på, hvad det koster at få lavet et sådant gulv.

Som udgangspunkt kan du dog forvente, at du skal betale et sted mellem 500 og 750 kr. pr. m2, når du skal have etableret et epoxygulv. Skal du fx have epoxygulv på et areal, der lyder på 30 m2, vil den samlede pris være mellem 15.000 og 22.500 kroner.

Dette forudsætter dog, at der er et eksisterende undergulv, der er brugbart til etableringen af dit nye epoxygulv. Er det ikke tilfældet, skal du også betale for at få forberedt undergulvet til den epoxymaling, der bruges til at lave dit nye gulv.

Vil du have en mere konkret idé om, hvad det vil koste dig at få lavet dit gulv, er du nødt til at indhente specifikke tilbud. Det er nemlig den eneste måde, hvorpå du kan få en specifik epoxy gulv pris Kolding, hvor der er taget højde for de faktiske omstændigheder ved din opgave.

Sådan får du nemt tilbud på dit nye epoxygulv

Rigtig mange tror, at det tager lang tid at få tilbud fra flere aktører, hvis de skal have lavet nyt gulv. Det er dog ikke tilfældet, hvis blot man sørger for at bruge de værktøjer, der er til rådighed. Der er nemlig ingen grund til at indhente dine tilbud på manuel vis.

I stedet skal du benytte en tilbudstjeneste. Dem findes der flere af, men den mest udbredte på det danske marked er 3byggetilbud. De samarbejder med gulvfirmaer i hele landet, og kan derfor også sikre dig tre gode tilbud på din opgave – endda helt gratis og uforpligtende.

For at indhente dine tilbud via 3byggetilbud, skal du blot udfylde en basal formular. I denne formular skal du angive en beskrivelse af din opgave og dine kontaktoplysninger. Herefter bliver den sendt i udbud blandt de relevante virksomheder, som efterfølgende kan byde ind på opgaven.

Inden for blot 24-48 timer kan du forvente at få op til tre uforpligtende tilbud. Disse tilbud er givet med forbehold for, at de byder i direkte konkurrence med to andre. Derfor er der også en god chance for, at du ender med at få en rigtig god pris på din opgave.

Derfor er epoxygulve blevet populære

Som tidligere angivet er det ikke uden grund, at epoxygulvene er blevet populære. Tværtimod er der tale om en gulvtype, der kan bryste sig af en lang række kvaliteter. Derfor er der også forskel på, hvad der motiverer folk til at etablere et epoxygulv i hjemmet.

Er du i tvivl om, hvad der har medført, at denne type gulve er blevet så populære? I så fald skal du blot læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de kvaliteter, der især er værd at fremhæve ved et epoxygulv.

1. Slidstærkt

Først og fremmest er det et gulv, der er meget slidstærkt. Det kan holde til det meste, og du skal derfor ikke være bekymret for, at det ikke kan holde til hverdagens trafik. Tværtimod er det et gulv, der kan holde sig pænt og nydeligt i rigtig, rigtig mange år.

2. Udseende

På trods af, at der er mange andre kvaliteter ved et epoxygulv, er det dog især udseendet, som mange tiltales af. Det er nemlig et gulv, der kan bryste sig af at have et både stilrent og minimalistisk look, hvilket tiltaler mange. Det harmonerer nemlig rigtig godt med den nordiske designfilosofi.

3. Rengøringsvenligt

For mange er det også en klar fordel, at det er et gulv, der er nemt at gøre rent og holde ved lige. Det er ikke som et trægulv, hvor man er nødt til at oliere, slibe mv. for at sikre, at det bliver ved med at holde sig pænt i mange år. Det er også et aspekt, der er værd at fremhæve.

Kan man bruge epoxygulve i hele hjemmet?

Det er en skam, at der er mange, der tror, at det kun kan lade sig gøre at bruge epoxygulve i vådrum, køkkener mv. Det er dog vigtigt, at det er gjort klart, at det ikke er tilfældet. Derimod er det en type gulv, som du sagtens kan gøre brug af i hele dit hjem.

I løbet af de seneste år er der flere og flere, der har fået øjnene op for, at man faktisk kan bruge epoxy i hele hjemmet. Til trods for, at det endnu ikke er normen, er det muligt at bruge dem i alt lige fra dit soveværelse til din stue, såfremt man ønsker dette.

Det er noget, man i højere grad ser i moderne, nybyggede hjem. I forbindelse med sådanne byggerier er der nemlig mange, der dropper at have trægulve eller gulvtæpper. I sidste ende er det dog en smagssag, hvorvidt man foretrækker at have epoxygulve i hele boligen eller ej.

Føler du, at det bliver for ensartet, at du fx har hvide epoxygulve i hele hjemmet, kan du blot variere farverne. Det er nemlig muligt at få epoxymaling i en lang række farver. Derfor kan du fx sagtens male gulvet i rød, blå eller sort, hvis du ønsker dette.