Epoxygulve har vundet stort indpas i de danske hjem i løbet af de seneste år. Flere og flere danskere tager løsningen til sig, da det har mange kvaliteter.

Særligt er det værd at fremhæve gulvets slidstyrke, da det kan holde til det meste. Faktisk har det i mange år været anvendt i industrien, hvor de kører med store maskiner på gulvene. Det vidner om epoxygulvenes betydelige slidstyrke.

For de fleste er det dog udseende af gulvet, der er tiltalende. Epoxygulve har nemlig et stilrent og minimalistisk udseende, som appellerer til rigtig mange. Ligeledes er det også noget, der harmonerer med den nordiske indretning og designfilosofi.

Pris: Hvad koster et epoxygulv?

Der findes flere gulvtyper, der er billigere end epoxygulv, men alligevel vinder epoxy fortsat frem blandt de danske boligejere. Det skyldes en kombination af de førnævnte kvaliteter, da det både er slidstærkt og pænt, men yderligere er det også rengøringsvenligt.

Priserne på etablering af epoxygulve varierer dog meget, hvorfor det ikke er muligt at give et konkret svar på, hvad det koster. Du kan dog forvente, at prisen lyder på cirka 1.200 kr. pr. m2, hvis arbejdet udliciteres til en professionel. Klarer du det selv, er det naturligvis billigere.

Rigtig mange er af den opfattelse, at det er forholdsvis simpelt at etablere et epoxygulv. Derfor er der mange, der forsøger på egen hånd. Desværre ender det ikke altid godt. Derfor rådes man til at overlade det til en professionel, selvom det resulterer i en højere epoxy gulv pris Esbjerg.

Timepriserne for denne type arbejde varierer dog en del, hvorfor det anbefales at indhente flere tilbud. Ved at gøre dette, sikrer du nemlig selv mod at acceptere et tilbud med en høj for pris. Skal du have etableret epoxygulv, rådes du til at indhente min. tre forskellige tilbud.

Indhent tilbud på epoxygulve i Esbjerg på 3byggetilbud

Når du skal indhente tilbud på en sådan opgave, er der flere måder at gribe det an på. De fleste vælger manuelt at kontakte en række potentielle aftagere af opgaven. Det er dog ikke en anbefalelsesværdig løsning, da der findes en markant lettere løsning.

Den bedste løsning er at benytte en tilbudstjeneste som 3byggetilbud. En sådan tjeneste tillader dig at indhente tre uforpligtende tilbud på få minutter. Hvert af de tre tilbud kommer naturligvis fra en specialiseret udbyder, der holder til i netop dit lokalområde.

Der er flere fordele forbundet med at bruge en sådan tilbudstjeneste. En af de markante fordele er, at det går hurtigt, men ligeledes er der gode forudsætninger for at spare penge. De udbydere, der byder ind på din opgave, byder nemlig i direkte konkurrence med hinanden.

I og med, at de byder i konkurrence med hinanden, er der en god chance for, at de byder ind med en skarp pris. Det giver dig naturligvis gode forudsætninger for at få en god epoxy gulv pris Esbjerg. Hertil skal det selvfølgelig påpeges, at det er både gratis og uforpligtende.

Hvorfor er epoxygulve populære?

Det er ikke uden grund, at epoxygulvene er blevet populære i løbet af de seneste år. Det er nemlig en gulvtype, der har adskillige kvaliteter at byde på.

Har du gjort dig overvejelser om at få etableret et epoxygulv, men er du i tvivl om, hvad fordelene ved gulvtypen er? I så fald skal du blot læse med herunder, hvor du bliver præsenteret for en række af de mest markante fordele ved epoxygulve.

1. Slidstærkt

En af de klare fordele ved et epoxygulv er, at det er slidstærkt. Derfor kan det sagtens holde til hverdagens trafik – og meget mere til. Epoxygulvene bliver nemlig også brugt i industrien, hvor det blandt andet anvendes i lagerhaller, værksteder m.m.

Det er ensbetydende med, at der på daglig basis køres med store maskiner og køretøjer på direkte på gulvene, uden problemer. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at det også kan klare, hvad det nu engang måtte blive udsat for i et privat hjem.

2. Rengøringsvenligt

Det er de færreste, der ønsker at bruge for meget tid og energi på rengøringen. Derfor er det rart at bo i en bolig, hvor gulvene ikke kræver det store i forhold til rengøring og vedligehold. Er det også noget, du sætter stor pris på, er epoxygulve sandsynligvis et godt valg for dig.

Ofte er rengøringen hurtigt klaret med en gulvmoppe – endda hvis der er blevet spildt rødvin, kemikalier e.l. Derfor er du garanteret, at rengøringen af dine gulve ikke er noget, der kommer til at fylde specielt meget i hverdagen, hvis du har epoxygulve i hele hjemmet.

3. Udseendet

På trods af, at der er mange andre kvaliteter forbundet med et epoxygulv, er det hovedsageligt udseendet, der får mange til at vælge denne løsning. Der findes nemlig kun få andre gulvtyper, der kan bryster sig af at have et lige så stilrent og minimalistisk udseende.

Gulvets minimalistiske udseende appellerer til rigtig mange danskere, da det går godt i hånd med den nordiske indretning og designfilosofi. Det simple udtryk betyder dog, at det er en gulvtype, der kan kombineres med stort set alle typer indretning.

Rigtig mange tror dog, at det kun er muligt at få hvide eller grå epoxygulve. Det er faktisk ikke tilfældet. Derimod er det muligt at få lavet gulvene i stort set en hvilken som helst farve, hvilket inkluderer alt fra sort til lyserød.

Lav ikke dit epoxygulv selv

Du kan ganske vist spare en del penge ved at lave dit epoxygulv selv. Det betyder dog ikke, at det er en god idé. Tværtimod rådes du altid til at overlade sådant arbejde til nogen, der har erfaring med og ekspertise inden for det. På denne måde sikrer du nemlig, at du få et godt resultat på arbejdet.

Skal du have lavet et sådant gulv i Esbjerg, er der dog et stort antal aktører, der kan hjælpe dig med at få udført arbejdet. Derfor bør du ikke tro, at det er et problem at finde frem til nogen, der kan hjælpe dig med at få etableret et epoxygulv, uden at det koster en mindre formue.