Nemt og helt uforpligtende

Isolering af krybekælder pris

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Mange ældre huse har en krybekælder, hvor der forsvinder rigtig meget varme hen. Hvis du derfor overvejer at isolere din krybekælder for at spare en masse penge, er det faktisk en god løsning. Hvor meget du kan spare på varmeregningen afhænger af dine nuværende isoleringsforhold, samt hvor mange kvadratmeter din krybekælder består af.

Vi vil i denne artikel gøre dig klogere på, hvad det koster at isolere en krybekælder, hvad du skal være opmærksom på, når du får arbejdet gjort, og hvad fordelene er ved det. Din isolering af krybekælder pris behøves faktisk nemlig ikke engang være så høj igen – i hvert fald ikke sammenlignet med andre former for isoleringer.

Isolering af krybekælder pris – hvad koster det at isolere en krybekælder?

Sammenlignet med andre typer af isoleringer er isolering af krybekælder faktisk ikke specielt dyr. Der er, som ved alle andre typer af renoveringsarbejde, visse variabler, som har stor betydning for prisen, men du kan gennemsnitligt regne med en pris på 300-500 kroner per kvadratmeter. Din isolering af krybekælder pris afhænger meget af udbyder, og du bør derfor indhente forskellige tilbud, så du ikke alene får den bedste pris, men også er sikker på, at arbejdet udføres korrekt og efter gældende reglement.

Andre faktorer indebærer også, hvor høj krybekælderen er. Hvis din krybekælder er mindre end 60 cm høj, skal du foretage isoleringen oppefra, da det ganske enkelt ikke er sikkert og forsvarlig at udføre arbejde i så lav en højde. Er din krybekælder derimod 60 cm eller højere, så er det muligt at foretage arbejdet nedefra, hvilket kan gøre arbejdet lettere og heraf billigere. 

Du bør ikke udføre arbejdet selv

Når du skal isolere din krybekælder, bør du indhente en isolering af krybekælder pris og benytte fagfolk, som har styr på sit arbejde. Når du vil isolere din krybekælder, er der nemlig en relativt stor risiko for, at der opstår efterfølgende fugtskader, som det er vigtigt, at du isolerer dig imod. Dette gælder særligt træværket, som befinder sig i krybekælderen.

Det er naturligvis dyrere at få arbejdet udført af professionelle, men din isolering af krybekælder pris vil helt sikkert være det værd, da du ikke risikerer at skulle foretage arbejde efterfølgende på grund af dårligt håndværk. Det er i forvejen en stor investering, og den skal helst ikke blive unødvendigt større, fordi du vil spare nogle penge til en begyndelse.

Hvor meget kan man spare med isolering af krybekælder?

Der er faktisk mulighed for at spare mange tusinde kroner, alt afhængigt af hvordan dine nuværende isoleringsforhold ser ud. Hvis du har minimal eller slet ingen isolering, kan du på et gennemsnitligt hus med fjernvarme spare over 5.000 kroner årligt. Dette er med udgangspunkt i, at du har helt uisoleret trægulv, som du isolerer med 2 cm. Hvis du derimod bruger oliefyr, kan du spare op mod næsten 20.000 kroner årligt, hvis du har et trægulv, som i forvejen ikke er isoleret. Det er altså en solid investering, som på kort tid vil spare dig for mange penge.

De fleste relativt moderne hjem har dog et lag af isolering i forvejen, og derfor ligger den gennemsnitlige besparelse på omkring 2.000 kroner årligt. Selvom det kan tage lang tid at tjene pengene ”hjem”, så er det en væsentlig fordel at have gjort, når huset engang skal sælges, da du ellers kan risikere at få presset prisen i bund på grund af dårlig energioptimering i hjemmet. Derudover er det jo bare ubehageligt at gå rundt med kolde fødder konstant på grund af manglende isolering i krybekælderen. Derfor er selv en høj isolering af krybekælder pris pengene værd.

Særligt vigtigt at isolere med små børn i huset

Hvis du lige er flyttet i nyt hus som familie med små børn, så er det meget vigtigt, at du får foretaget isolering af krybekælder, da småbørn begår sig meget på gulv, hvor de i høj grad vil være udsat for den kulde, der kommer igennem. En meget normal fejl er, at familier foretager et førstegangskøb og efterfølgende finder ud af, at de ikke har råd til isoleringen. 

Små børn kravler og begår sig på gulvet, hvilket kan lede til jævnlig sygdom, hvilket både er til gene for barn og forældre. Derfor er det essentielt, at du får problemet fikset, inden børnene begynder at kravle rundt. Generelt bør du foretage alle former for nødvendig isolering, når der er småbørn i hjemmet.

Gode tips til at finde den bedste isolering af krybekælder pris

Det kan være lidt af en jungle at finde den bedste isolering af krybekælder pris, fordi alt afhænger ikke bare er prisen. Som sagt er det nødvendigt at få arbejdet foretaget af fagfolk, hvorfor du skal hente tilbud på isolering af krybekælderen, men der er stor forskel i kvaliteten af arbejdet også. Du bør ikke vælge det første og bedste, men indhente forskellige tilbud, så du både kan sammenligne pris, men også sammenstille hvor professionelle de forskellige firmaer fremstår.

Der er desværre nogle brodne kar i branchen, og dem vil du gerne undgå, når du foretager en stor investering. Gennemsøg derfor de forskellige muligheder, så du ikke vælger dem med dårlig feedback. Brug forskellige sammenligningsplatforme til at se anmeldelser, så du ikke vælger nogle, der har en dårlig historik. Andres oplevelser er det vigtigste, når du skal have indblik i virksomhedens arbejde.

Du kan også vælge at få en rådgiver med dig, når du skal finde den bedste isolering af krybekælder pris. Rådgiveren giver både indsigt i, hvilket arbejde der skal udføres, samt hvad du typisk kan få arbejde foretaget til. Du kan sikkert også få personen med til forhandlingsbordet, når du har fået nogle forskellige tilbud at forholde dig til. Selvom det koster lidt at hyre sådan en person, kan han typisk tjene pengene hjem selv på den pris, som det ville koste at få foretaget isolering af krybekælder.