Nemt og helt uforpligtende

Keramisk isolering pris

Ved at bestille 3 forskellige tilbud, sikre du at du får den bedste pris på opgaven – og samtidig er det helt gratis og uforpligtende – så uanset om du er i gang med et byggeri, ombygning eller bare planlægger processen kan du med stor fordel indhente tilbud gratis og uforpligtende.

Din opgave

Beskriv kort din opgave og indsend den

Modtag tilbud

Du modtager gratis og uforpligtende 3 tilbud

Vælg det bedste tilbud

Vælg det tilbude det passer aller bedst til lige netop dig.

Keramisk isolering er i langt de fleste tilfælde ikke nødvendigt, men har du helt særlige krav til dit arbejde eller din bolig, så kan det muligvis være, at du skal indhente en keramisk isolering pris. Keramisk isolering er nødvendigt, når du vil beskytte mod ekstra høje temperaturer, og det er ofte brugt i forskellige erhvervssammenhænge.

Vi vil i denne artikel gøre dig en smule klogere på, hvad keramisk isolering er, hvem der bør benytte det, hvad alternativerne er, og hvad du kan forvente at skulle betale for keramisk isolering til dit projekt, hvad end det er derhjemme eller på arbejdspladsen.

Hvornår bør man benytte keramisk isolering?

Det er de færreste private hjem, som benytter sig af keramisk isolering, da keramisk isolering benyttes til ekstreme varmegrader, som kan få normal isolering til at smelte. Keramisk isolering kan klare temperaturer over 1000 grader og benyttes derfor kun i private hjem til skorstene og særlige hjemmebyggede ovne, hvor det er nødvendigt med isolering til at beskytte. Har du eksempelvis en hjemmebygget pizzaovn, eller overvejer du at bygge en, så skal du hertil bruge keramisk isolering. 

Derfor er det mere udtalt i erhverv og industrier, hvor man hyppigere kommer ud for at arbejde med så kraftige temperaturer. Grundet de ekstra stærke egenskaber skal du også forvente en højere keramisk isolering pris, når du vælger denne løsning. 

Hvad koster keramisk isolering? Keramisk isolering pris

Når man skal have en keramisk isolering pris, skal man regne med en pris per kvadratmeter. Det gode ved keramisk isolering er, at det sjældent er de helt store overflader, altså hele gulve eller hele lofter, som har behov for isolering, men derimod blot ovne og skorstene, som udgør et markant mindre areal.

Når du vil have keramisk isoleret, så skal du have fundet ud af, hvor tyk isoleringen skal være, da den også har stor betydning for prisen – akkurat som når du eksempelvis vælger topmadras. Jo tykkere og bedre beskyttelse, jo dyrere er det ganske enkelt. Et groft overslag er dog, at du nok cirka skal betale 400-500 kroner per kvadratmeter, men det kan variere meget efter udbyder samt type af isolering. Det er dog ikke en billig måde at isolere på, og derfor skal du forvente en relativ høj keramisk isolering pris per kvadratmeter.

Forhør dig hos en fagmand, som har styr på keramisk isolering. Han sikrer dig, at du får den bedste keramisk isolering pris, samtidig med at du faktisk får den løsning, som du har brug for til dit projekt. Der er ingen grund til at få lavet sådan et stort indgreb forkert første gang, da det kan være særdeles dyrt at udbedre.

Få arbejdet lavet af professionelle fagfolk

Dette er også kun for materialet. Herefter skal du også vurdere, om etableringen er noget, som du bør udføre selv, da det er meget kritisk, hvis det går galt. Vi anbefaler derfor altid, at du hyrer professionelle, som kan udføre arbejdet for dig, og hertil skal der altså lægges en del oveni de 500 kroner, som materialerne koster. Det er dog en pris, som du bliver glad for at have betalt i sidste ende, når du står med et færdigt og fungerende resultat i modsætning til et potentielt fejlhæftet resultat som konsekvens af dårlige håndværkerevner. 

Du bør hente forskellige tilbud fra forskellige håndværkere, som kan udføre arbejdet for dig for at få den bedste pris muligt. Husk dog, at prisen ikke er alt – der skal være sammenhæng mellem tilbuddets indhold og prisen. Hvis du ikke føler tillid hos entreprenøren, så vælg den, du har den bedste fornemmelse med. Tjek også op på anmeldelser af den enkelte udbyder, så du ved, hvordan andre har oplevet dem. 

Hvornår bør man ikke lede efter keramisk isolering pris?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have keramisk isolering, så bør du spørge dig selv, hvad isoleringen skal bruges til. Hvis det er gulve, lofter og vægge, så er det ikke keramisk isolering, men derimod helt normal og også billigere isolering, du skal have fat i. 

Der findes forskellige måder at isolere på, og alle alternativerne er noget billigere end keramisk isolering. Vær dog opmærksom på, at der følger regler, som skal overholdes, når du vælger at isolere din bolig, og derfor anbefaler vi, at du hyrer en uvildig rådgiver, som kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem, så du ikke alene får den mest optimale løsning til dine behov, men også den bedste pris, selvom det ikke drejer sig om keramisk isolering pris.

Byg fra nyt? Overvej dine behov for keramisk isolering

Isolering er altid ideelt at bygge ind fra starten, da det er et meget omfattende projekt at gå i gang med under en efterrenovering. Det kan godt blive rigtig dyrt, og hvis du derfor har planer om at etablere skorstene eller pizzaovne, bør du indtænke det i både projekt og budget fra starten af. Du kan eventuelt indhente forskellige keramisk isolering priser for at finde de bedste tilbud, så du kan finde ud af med dig selv, om det er noget, som du har lyst til at gå videre med. 

Ikke alle håndværkere har lige stor erfaring med keramisk isolering, og du bør derfor meget specifikt spørge ind til, om de har udført opgaver med det før, og om de kan fremvise cases med det. Det giver dig en meget større sikkerhed for, at projektet bliver udført med den rette omhu og kvalitet. Når du indhenter tilbud, så husk at beskrive projektet så præcist som muligt og gerne med billeder og tegninger, så de forskellige entreprenører ved, hvad de går ind til. Det giver dig den mest præcise pris i første omgang. Hvis du ikke er præcis i din opgavebeskrivelse, kan du ende med en keramisk isolering pris, som er højere, end du først havde fået at vide – og sådan en situation ønsker ingen at stå i, når de skal lægge budget til et nyt hus.