Alu stige

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange stiger, der er lavet i aluminium. Det betyder, at du har et væld af muligheder, hvis du ønsker at købe en stige i aluminium. Ofte er det et godt valg, da det er et materiale, der er både let, robust og holdbart. Derfor er der også mange stiger, der laves i aluminium.

Hvis du er på udkig efter en stige i aluminium, så har du derfor også mange muligheder. Det er både en klar fordel, men også en ulempe. Det kan være svært at finde frem til den helt rette stige, hvis du ikke ved, hvad du er på udkig efter, så er det svært. Derfor er det en god idé, at du starter med at skabe et overblik over det.

Det er heldigvis ikke svært at finde et godt udvalg af denne type stiger. Det kan du nemlig finde herunder, da vi har samlet et udpluk af markedets mange aluminiumstiger herunder. Derfor vil der sandsynligvis også være minimum én af dem, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i forbindelse med købet af en ny stige.

Vi anbefaler denne webshop:

Her er der tale om en ganske simpel trappestige. Den kan bruges til mange opgaver, og er den type stige, der er at finde i de fleste danske hjem. I dette tilfælde er det en stige, der nemt kan foldes sammen og som derfor fylder minimalt. Derfor er det også en stige, som alle kan finde plads til, uanset hvor lille en bolig, man har.

Det er en robust trappestige, der er udstyret med en sikkerhedsbøjle, der kan bruges til stort set alle praktiske gøremål i din bolig. Den er også forsynet med et kraftigt låsebeslag samt både skridsikre trin og ståplade. Det er en stige, der er fremstillet i aluminium og består af farverne sølv og blå. Den fås i seks forskellige højder.

Vi anbefaler denne webshop:

På denne enkeltstige fra Jumbo er både vanger og trin blevet fremstillet i elokseret aluminium. Det er både et stærkt og robust materiale, men er også et materiale, der kan sikre, at du ikke får beskidte fingre.

Desuden har Jumbo også udstyret deres Super Proff med 38 mm. trin, der er både ergonomisk vinklede og skridsikre. Det er også med til at give en plan og sikker ståflade, når du står på stigen. Det valgte materiale er 6005-T6 aluminium, som er en stærk og robust form for aluminium, men som dog stadig er let. Den er også udstyret med kraftige fødder, der er lavet i et skridsikkert, slidfast materiale. Dertil har stigen også meget brede trin.

Vi anbefaler denne webshop:

Leder du efter en stor stige? Har du måske endda brug for en alu stige 8 meter? I så fald er dette en stige, du bør tage et kig på. Der er tale om en 3-delt stige, der kun en højde på lige i underkanten af otte meter.

Den kan bruges som enten skydestige med dobbelt forlænger eller fritstående stige, alt afhængigt af dit behov.Det er nemlig muligt at fjerne den øverste stigedel, så du kan bruge den separat. Den er udstyret med et kombibeslag, der sikrer, at stigen kan opstilles som en kombistige, uden at der er behov for at vende samtlige stigedelene.

Alle trinene er fastgjort med en kraftig sammenføjning. Dertil byder de også på et havremønster.

Vi anbefaler denne webshop:

En teleskop-wienerstige fra Jumbo med Xtend & Climb-patent. Det er en god universalløsning, for dig, der skal bruge lidt af hvert. Den er udstyret med 90 mm. dybe ergo-trin samt to gange fire trin. Derfor fylder den også meget lidt, når du har klappet den sammen. Den er derfor nem at finde plads til i et skur eller deslige.

Endvidere har Jumbo også valgt at udstyre den med et aftageligt bærehåndtag. Derfor er det nemt at bære rundt på den, når der er behov for dette. Der er selvfølgelig også blevet fastmonteret en stigefod, som giver dig en bedre sikkerhed. Den har en transportlængde på blot 0,68 meter, hvorfor alle kan finde plads til den.

Vi anbefaler denne webshop:

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får fat i en stige, der har en lang række muligheder, så er denne variant fra Silkeborg Stigefabrik et godt valg. Det er muligt for dig at justere begge sider uafhængigt af hinanden. Du kan justere dem begge i højde, hvilket gøres trin for trin. Derfor kan den indstilles til stort set alle behov.

Det er en stige, der både kan bruges som wienerstige, udskudt wienerstige og som en lang enkeltstige. Derfor kommer du næppe til at mangle noget, hvis du vælger denne stige. I toppen af stigen findes et knivhængsel, der med et let greb kan slå stigen ud til en lang anlægsstige, uden at du skal til at finde værktøjskassen frem.

Derfor bruges aluminium til mange stiger

Det er ikke uden grund, at aluminium er det materiale, der bruges til de fleste stiger i dag. Det er der faktisk op til flere grunde til. Det handler dog især om, at det er et både robust og stærkt materiale, der kan holde til det meste. Derfor er du sikret, at du får fat i en stige, der kan holde i mange år, før du skal skifte den ud.

Ikke nok med det, så er det også et materiale, der gør det muligt at lave stiger i lange længder. Det er noget, der er vigtigt, hvis du fx skal have fat i en alu stige 6 m. Det kan være svært at lave en stige, der har en længde på 6 m. i træ, da den vil blive alt for tung. Sådan er det ikke med alu, da det også er et meget let materiale.

Hvis du skal købe en ny stige, så bør du derfor gå på jagt efter en stige, der er lavet i aluminium. Du kan starte med at kigge på de forskellige alu stige tilbud, der er beskrevet herover.

Indhent 3 uforpligtende håndværker tilbud

Ønsker du den bedste samlet tilbud? så indhent 3 forskellige forpligtende tilbud – på den måde sikre du den bedste aftale til netop dit behov.